Ne deluje... Sem tudi restartal telefon in je še zmeraj tastari ipcc z logotipom gor..
| Simobil carrier bundle | |||||
Ne deluje... Sem tudi restartal telefon in je še zmeraj tastari ipcc z logotipom gor..
|
|||||
Probaj še tole... http://dl.dropbox.com/u/8261657/Simobil_11.2_default.ipcc
Poglej carrier verzijo v Settings/General/About... je če verzija 11.2 in imaš še vedno "fancy" logotipe, potem je problem v tem, da se star bundle ne izbriše, temveč prepiše... in originalni simobilov bundle nima @2x ikon za retina display, zato se te ne prepišejo in ostanejo... |
|||||
Ja imaš prav.. Tudi s tem ne dela
Napiše mi verzijo 11.2 ampak še zmeraj fancy logotipi... Škoda Vseeno hvala |
|||||
Ko so enkrat fancy logoti gor so gor?
|
|||||
jap. Če pa se odločiš da nočeš več bit fancy pa pomaga samo restore.
|
|||||
Ni čisto res... odstraniti jih ne moreš... lahko jih pa prepišeš s poljubnimi. Pač narediš "manj fancy logotipe" in naložene prepišeš. Problem je, ker simobilovi sploh nimajo ikon za retina display in zato ne moreš s starimi prepisati.
|
|||||
Na zalost
Vsaj vem za drugic, pa se kdo drug tudi |
|||||
Kolikor te poznam, boš imel v roku enega tedna že JB in boš lahko brisal brez restora.
Sicer sem se pa spomnil še ene metode, s katero bi mogoče lahko brez brisanja dobil nazaj "originalno" stanje. |
|||||
Imaš prav
Ah sej me ne moti toliko |
|||||
mikrohard jako me zainteresirao tvoj rad vezan za ove bundlese.
jel bi ti možda htio/imao vremena nabraviti predelani hrvatski t-mobile bundle da ima neki lijepi carrier logo (jer ga nemamo) i da se može mijenjat apn. inače, ja sam već probao staviti commcenter patch i promijeniti vidljivost apn postavki i onda ja uistinu vidim apn postavke, ali jednostavno iphone ne prihvaća promijenjeni apn. |
|||||
IPCC datoteka je v bistvu ZIP datoteka s spremenjeno končnico... ureja se jo tako, da zip razpakiraš, zamenjaš logotipe in potem nazaj zapakiraš ter spremeniš končnico spet v IPCC.
Carrier.plist se ne da urejati, ker je digitalno podpisan. Tako da APN-ja ni možno zamenjat. Lahko se pa na jailbreakanem telefonu naloži commcenter patch, potem se pa lahko zamenjajo vse nastavitve v carrier.plistu. |
|||||
ja ios 5.1.1 ima 12.0 cariera
|
|||||
Torej, če bom zdaj probal namestiti IPCC na 5.1.1. mi ne bo delal?
_________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
Samo če imaš Simobil
|
|||||
Kje se pa dobi 12.0 ipcc za Si.Mobil,danes posodobil na 5.1.1 pa 11.1 ne deluje več,nič se ne spremeni...
|
|||||
|
|||||
Ta pa dela ja, lepa hvala! |
|||||
Ni zakaj še kdaj drugič ! LP |
|||||
po kirih navodilih jaz to spravim na telefon
po onih na iclarified ne dela vsaj meni ne :/ |
|||||
Ali imas win ali mac?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |