i-FlashDrive | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
vsak uporabnik bi si naj kupil zadevo, ki mu najbolj ustreza... na primer, na leto sem skupno 2 meseca v tujini ali na dopustu, s sabo imam vedno ženo, hčerko, ipad, fotoaparat in "gajbo". žena hoče filme, hčerka pa igrice in risanke seveda na televiziji, ki jo tam imajo (av ali hdmi), zato jailbreak, gajba in kabel. fotografije z fotoaparata sproti uploadam na ipada prek SD reže na gajbi,... ifile zelo uporaben, ko žena rabi pregled dokumenta, ki ga ima na usb ključu,...gajba, ifile aja stane pa 27 € _________________ MacBookPro-dead, iPod Nano, iPhone 2g, iPad 2, iPad mini, iphone 4s, iMac late 2012, iphone 5s |
|||||
![]() |
|||||
Seveda. Jaz sem zanj dal 190 eur |
|||||
![]() |
|||||
Pristavljam piskerček z mnenjem; za ta denar, popolnoma neuporabna zadeva. Ok, prihrani kakšno minuto ali dve, ampak za tak denar, ni šans. Sicer pa bojo "nahbau" deli za ceno kište paradižnika, bomo pač pri kitajcu naročli pa bo, ker zadeva ni druga kot USB z možnostjo priklopa ajfončiča, ajpediča. Pa sam fan jabuke, kupim kaj dajo na police, samo nafukavat na suho pa se ne dam. _________________ iPhone 5 64GB (black) iPhone 5 16GB (služben v prihodu) iPhone 5 16gb (black; pinky bumper ![]() MacBook 2.2GHz, 4GB DDR2 120GB SSD (black) iPad 2 16GB (white) iPod Shuffle 6 + Lunatik strap Pioneer NAC1 2 docking stations for |
|||||
![]() |
|||||
Cena je že x2, kaj pa kapaciteta? Drugače se tudi meni zadeva zdi predvsem prevelika. Danes dobiš USB ključek 2x1cm debeline 2mm pa je 16 in celo 32 GB. Škatla bi morala biti največ cca 3x2cm, debeline konektorjev.USB bi bil lahko izvlečni, tako pa vedno štrli ven in kar kliče po :"daj, zlomi me! Daj že, no..." Cena pa---to je original Apple, ni kaj. Itak da je prevelika, ampak...vzemi ali pusti (pa ne tisti iz POPTV-ja ![]() |
|||||
![]() |
|||||
ne morem pa kamere z usb izhodom priključit na to, ker ima flashdrive prav tako usb izhod ? če bi še tole zrihtal bi blo pa majka...bi lahko z kamero posneu, in takoj na ipado gledal...ampak tega ne morem narest, ker moj butast ipad 2 nima usb-ja... |
|||||
![]() |
|||||
![]() Drugič: ker je zadeva škodljivw Applu, bodo v iOS6 naredili firewall proti takšnim zadevam (tako, da bo brez JB neuporabno)... Tretjič: "pravi" Apple userji ne uporabljamo več USB ključkov in podobnih zadev, v katere še vedno silijo konkurenti; s Flashem na čelu ![]() _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
![]() |
|||||
Ne bo držalo: tale i-FlashDrive je bil "approved" s strani Apple-a. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
Tudi MP3 glazba deluje ....sam se nabavil zadevo in jo uporabljam 100% in vsak dan. Res da ni poceni ampak sem zadovoljen in mi ni bilo žal nakupa !!!!! |
|||||
![]() |
|||||
Lahko to potrdiš, da kje piše na Applovi strani? _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
![]() |
|||||
Zadnjič je bil članek o slovenskem podjetju, ki je razvilo dodatek za iPhone/iPad/iPod za merjenje sladkorja v krvi. Posebnost izdelka je ta, da se dodatek vključi kot konektor za slušalke. Ker Apple računa licenčnino samo za priključke na connection port, ne pa za slušalke, je prednost jasna. Posledično bo izdelek najmanj 30$ cenejši od konkurenčnih, ker če da Apple "approved" potem si baje Apple vzame najmanj 30$ od vsakega prodanega izdelka. Sicer pa, za Kitajce to nikoli ni bila ovira, očitno je dovolj tricky izdelati tako napravo, sicer bi tega že mrgolelo. Pa klon tudi izven Kitajske in še kake eksotike verjetno ne bo dosegljiv, če bo ali ko bo. |
|||||
![]() |
|||||
Piše na samem produktu in VERJEMI, da Apple ne bi dovolil prodaje v Apple re-tail store-u kot je EPL ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
Za kitajce ni nič preveč tricky. Kitajska je še vedno nosilka gospodarske moči in proizvodnje. |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |