Prirejena tema za iPad3 in iPhone 4s | |||||
Temo si lahko prenesete iz cydia in sicer se tema nahaja na: iphone.jernej.org/cydia/ Po namestitvi si vključite temo v programu Winterboard. Za predloge, kako temo še izboljšati pišite tu. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
![]() |
|||||
+1 |
|||||
![]() |
|||||
EDIT: dodal repo in vidim, da res obstaja .. ![]() EDIT: zelooo fajn tema, ampak PHOTOS ikona na 4s ni spemenjena .. Popravek? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
Če ima on 5.0.1 mu lahko vse dela bp... Za photos je zdaj ime : Photos@2x~iphone za kamero pa : Camera@2x~iphone |
|||||
![]() |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
mhm... ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Gola resnica! |
|||||
![]() |
|||||
Prilepite screenshot vašega homescreena in naj se posveti predvsem objavam Gpc17.
brez zamere ampak avtorju priporočam ogled teme |
|||||
![]() |
|||||
Vsak ima svoj okus. Pač je nekaterim všeč in nekaterim ne. |
|||||
![]() |
|||||
Kateri iOs imaš? |
|||||
![]() |
|||||
Časa za screenshote ni bilo saj je bila tema naložena včeraj zvečer. Bom prilepil danes. |
|||||
![]() |
|||||
Screenshote sem prilimal že jst _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
Kaj mi poveš kje spremenim barvo logota ker mam črno zdej in ko mi piše simobil se ne vidi nič. Kaj je to mogoče zaradi zeppelina? Hvala _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
![]() |
|||||
Sem mogu odstranit sprintomize in zeppelin da je spet logo bele barve da se ga vidi ![]() _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
![]() |
|||||
Kiri font je to? Prosim ne citiraj celotnih slik. _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
![]() |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |