Lp

| Problem z virusom | |||

| 
	|||

Po moje je "false alarm" mogoče tudi kakšno oglasno sporočilo "nove vrste... Iskreno, sam se ne bi spotaknil ob to.

Lahko si pa namestiš kakšen antivirusni (zastonjski) in prečekiraš, če si v dvomih; seveda, da boš lažje spal _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X  | 
	|||

Hmm, lahko je res lažni alarm, lahko pa da ne. Več o tem si lahko prebereš na tem linku:

http://krebsonsecurity.com/2012/05/google-to-warn-500000-of-dns-changer-infections/  | 
	|||

A predlaga kdo kak zastonjiski antivirus, da se tega znebim?

Lp  | 
	|||

Kam te pa "pelje", ce kliknes na link  "Vec o tem, kako odstraniti to programsko opremo"? 

| 
	|||

Na dolgo in siroko razlaga, da gre za nek trojanski konj, ki krade osebne podatke in predlaga, katere antiviruse naj si namestim. Med nastetimi ni nobenega za Mac os X. 

| 
	|||

Zelel sem link... ker iz tega vidis, ali gre za resno zadevo... ali za EPP  

| 
	|||

To je nateg. 

| 
	|||

Najbrz gre res za nateg, saj je danes vse izginilo...svasta!  

| 
	|||

Sem sem ti rekel...

Ne sekiraj se, SAJ IMAŠ MAC-a!!! Če bo kaj narobe, bo vključeno v naslednjem update-u. Redno posodabljaj, in to je to _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X  | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |