Namestitev xcode in Mac OS X | |||||||||
We could not complete your purchase Xcode can’t be installed on “Macintosh HD” because Mac OS X version 10.7.3 or later is required. You can update Mac OS X using Software Update. kaj naj naredim da bom mel na mac-u xcode? |
|||||||||
![]() |
|||||||||
in če bi tole dal v google translate, magari če ne znaš angleško:
Pa še po domače: najprej nadgradiš svoj operacijski sistem, ker je "pre"star. Ko boš to nadgradil, lahko namestiš xcode. ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Pi*da sam tale Apple bi najraš zadavil, kreteni debilni. Pravkar je Forklift "on sale". Program mi je za 1 dolar všeč za 30 pa ne in ko bo enkrat letos čas za to zrel bom inštaliral tudi Liona oziroma Mountain Liona (Forklift ima minimum req. najmanj Lion). Do takrat pa bi rad le kupil presneti Forklift. Te "razprodaje" bo verjetno do jutri konec, meni pa iz profesionalnih razlogov niti na kraj pameti ne pade da bi šel inštalirat 10.7 zato da mi bo idiotski App Store dovolil kupiti in downloadati program. Mal naj se umirijo s temi restrikcijami pri Applu. Če hočem kupit program in imet shranjenega na disku za "boljše čase" je to moja stvar ne pa da mi App Store diktira in onemogoča nakup nečesa. (In ja- poskusil sem z nakupom direkt pri razvijalcu ampak prek njihove strani je aplikaija po svoji redni ceni, znižana je le prek App Store) |
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
S tem so zaščitili sebe in večino uporabnikov. Zakaj pa ne bi kar zadavil developerja, ki ni naredil aplikacije backwards kompatibilne? Ali pa zato, ker je ne prodaja vedno za 1$ ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |