ProKlik na Macu | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
Moje vprašanje, ki je bilo včeraj zastavljeno na Halcom:
Pozdravljeni Sem uporabnik PROKLIKA, za certifikat pa uporabljan vaš USB čitalec. Prosim če mi lahko poveste, ali je možno proklik spremljati tudi na iPadu ali iPhonu. Zadostovala bi mi že okrnjena uporaba ( spremljanje transakciji, stanje na računu, prejeta nakazila ) Hvala za vaš odgovor Lep pozdrav In njihov odgovor danes: Spoštovani, Proklik ni podprt na iPadu oz. iPhonu. pomoč uporabnikom / Helpdesk Divizija Programski in sistemski inženiring / Division Development and Production Halcom d.d. Tržaška cesta 118, 1000 Ljubljana, Slovenija www.halcom.si RES SO SE POTRUDL IN SE TRUDIJO, DA BI BILI UPORABNIKOM PRIJAZNI ![]() //edit: odstranjeni osebni podatki |
|||||
![]() |
|||||
Nevem zakaj še vedno vse banke vstrajajo z halcomom... Lahko bi vsaj ena od večjih slovenskih bank naredila poslovni program s podporo za mac-a če že ne za ipad... |
|||||
![]() |
|||||
Lp |
|||||
![]() |
|||||
V mojem primeru mora biti program ki arhivira vse transakcije in je primeren za mednarodan nakazila, vnaprej nastavljena plačila,... In pa nevem kako je potem kaj z varnostjo če ni nobenega certifikata. |
|||||
![]() |
|||||
Prejšnji teden sem gnjavil suport na Halcomu in ugotovil, da bi šlo sedaj tudi na OSX. Včasih je bil problem nek švedski software za preverjanje kartice, ki je obstajal samo za Winse, zdaj pa je tudi za OSX. Za iOS pa ga še vedno ni. --- BTW ... mi ne pomaga kaj dosti, če mi banka dela na OSX, če e-davki ne delajo. Zato sem pustil tko kot je, ker sem se naveličal testiranja. |
|||||
![]() |
|||||
Vse je arhivirano v banki, varnost je z posebnim generatorjem kod v obliki obeska za kljuc. Vse racune lahko vnaprej pripravljas tako kot v prokliku, varnost je takorekoc 100%( ce ti nekdo ukrade kljucek, mora vedeti kodo s katero kljuc generira kodo), seveda so vsi podatki v banki, ti pa si izvazas vse izpiske in potrdila, saj to sem pocel tudi na prokliku, le da ce sem po pomoti pobrisal svoj disk sem izgubil vse predloge, ki so bile spravljene la na mojem comp, sedaj pa lahko delam s kateregakoli racunalnika, ki je priklopljen na net Lp |
|||||
![]() |
|||||
Od srede sem ponosna nova lastnica MacBook Air-a. Mi lahko, lepo prosim, nekdo napiše navodila za uvoz digitalnega potrdila oz. certifikata AC NLB? Do sedaj sem imela Klik nameščen na Win XP, tako da se še ne spoznam najbolj na OS X. Verzija OS X je 10.7. Certifikat imam shranjen na USB ključku. Sem gledala na spletni strani NLB, vendar so tam navodila samo za Internet Explorer in Mozila Firefox... Najlepša hvala za pomoč! lpS _________________ "It's fun to do the impossible" (Walt Disney) |
|||||
![]() |
|||||
Bi ti z veseljem pomagal, ampak imam drugo banko. http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=10006&start=60 |
|||||
![]() |
|||||
najlepsa hvala za pomoc |
|||||
![]() |
|||||
Če se ni kaj spremenilo, ni možno. Ker gre za Windows program. Nisem še zasledil, da bi ga naredili za OSX. Edina možnožnost je, da si nekako namestiš Windowse. Bodisi virtualno (WMWare, Pralells, itd), ali pa v Bootcamp in program poganjaš v njih. |
|||||
![]() |
|||||
Nope ni se spremenilo... pred cca. 15 leti so rekli najdite 300 uporabnikov in bo Mac verzija, takrat se jih je našlo 3000 pa še ni Mac verzije... aja pa ni to zdej neka verzija, ampak baje ker gre za Java app bi lahko samo v string, ki preverja s katerega OS dostopaš dodali še MacOS in stvar bi špiala, ampak to je za njih security issue. |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Mal Off topic, sam sem že 100x slišu in reku zaprimo, sam nben si ne predstavlja kaj to zares pomen... Edit: uni k so jih razlastninl NLB papirjev vejo ![]() |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |