| iPhone 4/s - ovitek, etui, bumper | |||||
tale mi je pa zelo všečen!
|
|||||
.. don't we ALL?
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
eni so bolj na ameriški strani, neka kljukica je ali nekaj podobnega...
|
|||||
a lahko kdo zrihta ta case od adidasa?fuuuuuuuuuuuuuuuuul bi ga meu
_________________ iPhone 5 16gb Sony vaio VPCF1 |
|||||
_________________ |
|||||
bi bil takoj zraven |
|||||
ZELO všečno, sploh verzija za 150€ |
|||||
Zanima me kaj bi predlagali (da je vredu/kvalitetno) kakšen podoben ovitek kot je pinlo slice vendar da je malenkost debelejši vendar seveda ne predebel kot kakšen cegel. Po možnosti kaj v črni barvi.
lp |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
Pozdravljeni,
zelo se mi dopade Blade case bumper ampak sem na Youtube review videl, da zaradi aluminijastih bumperjev telefon izgubi 2 črtice na signalu. Kakšne izkušnje imate vi? http://www.ebay.co.uk/itm/Blade-Metal-Element-Non-Vapor-Aluminium-Bumper-Case-4-Iphone-4-4G-4S-Var-Colors-/280844747132?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item4163a6c17c Iz kakšnega materiala mi priporočate, da naj bo bumper (aluminijast zna drseti na mizi, silikonski zna zapenjati v žepu - govorim na pamet!). Kater bumper mi vi priporočate? Če jih kdo prodaja mi lahko pošlje ponudbo na zasebno sporočilo. Hvala! |
|||||
Pinlo slice 3
|
|||||
_________________ |
|||||
Obema hvala za odgovor m pa zanima kaj je tako posebnega z tem ovitkom?
Sicer pa kupujem bumper in ne ovitek |
|||||
všečen in izjemno tanek,hkrati odlično ščiti iphone pred praskami(hrbtna stran)… na zaslonu folija…👍 če iščeš bumper kontaktiraj @sussija…
_________________ |
|||||
tako je tanek da ne veš da maš gor, ne moti, ne kvari dizajna, zadnja stran je zaščitena - ga lahko položiš kamor hočeš
js sm kupu črnega in zgleda noro |
|||||
jaz imam sedaj temnega… imel pa že rumenega in clear…
_________________ |
|||||
Torej na koncu sem se odločil za nakup Puro golf.
Od žene pa sem dobil za rojstni dan Pinlo Forever - Steve
Ovitka sta oba zelo lepo narejena, lepo se prilegata na telefon in ni nobenega razmaka me pa moti, da ovitka precej drsita in se bojim, da ko bom na hitro potegnil iPhone iz žepa, da mi bo zdrsnil iz roke |
|||||
Apple je dal v prodajo še rdeč bumper, ki je del kampanje Product RED http://store.apple.com/us/product/MD503/apple-iphone-4-bumper-product-red
|
|||||
Kupujem za Iphona 4 - Mophie juice pack air.Kupil bi ga prek ebay-a (anglija),vendar je ogromno ponaredkov, je mogoče že kdo kupil iz ebay-a,bi lahko dal link ?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |