Pozdravljeni
zanima me če je kdo že to poskusil in vaše mnenje...
http://www.racunalniske-novice.com/triki/namestitev-androida-na-mobilnik-iphone-brez-racunalnika.html
| Android na iNapravi | |||||||
Pozdravljeni
zanima me če je kdo že to poskusil in vaše mnenje... http://www.racunalniske-novice.com/triki/namestitev-androida-na-mobilnik-iphone-brez-racunalnika.html |
|||||||
Za probat je, samo moje osebno mnenje je, da je to butasto za mene, to je kot da bi kupil Ferrari F430 pol pa dal not mašino od Fiat 500. Isto me moti pri ljudeh, da kupujejo MacBook PRO nato pa v kompletu formatirajo disk in dajo gor Win, poznam kar nekaj primerov. Skratka zgleda zanimivo in pokaže, da iPhone vendarle ni tako zaklenjen in omejen. Drugače pa zame totalen no go!
|
|||||||
Se strinjam. Apple izdelki so toliko boljsi, vsaj zame, ravno zaradi programske opreme in os-a.
|
|||||||
Škoda ker gre samo na 2G/3G .. Če bi šel na 4ko mogoče
|
|||||||
Probaj sej mogoče pa gre |
|||||||
Ne gre ker ni openiboot-a.. Delajo na tem.. Da bo šlo na ipt4, ipad, i4..
|
|||||||
A se hecaš ali bi res rad spravil robotka na svoj jabuk
|
|||||||
Bi ampak ne za uporabo, tako da komu malo pokažem.
|
|||||||
Androida bom uporabil samo zato, da lahko hacknem svoj PS3, na telefonu ga nočem imeti
|
|||||||
hah.... 2.2 prej na iphonu, kot na miljonu ostalih android telefonov...
|
|||||||
amm jst sem probal vse kar imam je črn zaslon in nic odziva xd
|
|||||||
Jaz sem sprobal te gare na svojem 3G živa jajca tako da sem ga imel 5min gor
ne priporočam |
|||||||
Malo si zgrešil s to analogijo. Pa tudi kar se prenosnikov tiče, edino kar me vleče, je hardware-ski del laptopa, nato bi takoj butnil gor Linux. |
|||||||
Bravo MedusasPath! Iz ust si mi uzel. |
|||||||
rešeno.
Nazadnje urejal/a Phony Pon 21. Maj 2012 20:50; skupaj popravljeno 1 krat _________________ iPhone 5S 16GB |
|||||||
Odpri market in naloži igrice.
|
|||||||
rešeno.
Nazadnje urejal/a Phony Pon 21. Maj 2012 20:50; skupaj popravljeno 1 krat _________________ iPhone 5S 16GB |
|||||||
KRIMINAL
_________________ mare |
|||||||
Pozdravljeni, imam, eno vprašanje, mogoče za ene smrtn greh, se da android dt na ipad1? hvala
|
|||||||
Zakaj pa ne?
Men k je bilo dolgčas, pa sm meu jailbreak sm se tut s tem igral za iPhone .. Can be interesting _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |