Opisi malo bolj podrobno... Imas mogoce JB, koliko fotk imas v library, ... Sam imam na dveh ipad 2 in enem 3 in dela brez tezav. Enako velja za iPhone.
Se ti zapre takoj ali kako?
| iPhoto za iOS | |||||
Opisi malo bolj podrobno... Imas mogoce JB, koliko fotk imas v library, ... Sam imam na dveh ipad 2 in enem 3 in dela brez tezav. Enako velja za iPhone.
Se ti zapre takoj ali kako? |
|||||
meni isto tako ne deluje na iphonu, na ipod touch in ipadu pa deluje, enostavno ne zažene aplikacije
|
|||||
Ni JB iOS 5.1 vse originali… _________________ |
|||||
Poskusi z restorom in na novo. Imam obcutek da se nekje nekaj zacikla... Sam k sreci z njim nimam tezav, ga pa ogromno uporabljam.
|
|||||
Ma sj to je panika da restoram pa vse na novo mi nekako ne diši… bom počakal na update če bo kaj bolje… ravno to pa me jezi,ker bi ga tudi sam dosti uporabljal ampak nekako me mine vse skupaj ko ti po xx poskusih ne odpre appa…
![]() _________________ |
|||||
Sedaj ko sem app predkratkim update-al deluje zaenkrat normalno
_________________ |
|||||
jaz sem si ga včerak kupil (Sussi mi ga je giftal) pa nimam nobenih problemov. Sem pa bil malo v dvomih, če ga naj kupim, ker si ti napisal, da te zafrkava. |
|||||
@iDavid4: očitno so tvoji problemi prinesli današnji update
iPhoto (in GarageBand) ponujata danes update! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Pri meni je bil update že včeraj zvečer
|
|||||
pri vseh je bil samo nekateri so spali,drugi smo pac update-ali _________________ |
|||||
|
|||||
Nisem bral cele teme a v opozorilo:
Ko prenses fotke iz racunalnika na iPad ali iPhone v iPhoto se ti locljivost fotk drasticno zmanjsa. Primer fotka velika 9mb na kompu je na ipadu 1,6mb. To sem opazil sele ko sem poskusal eno fotko poslat na mail in sem videl to...potem sem sel mal raziskovat in opazil, da je to res. Edina varianta da ti fotke prnese v nespremenjeni kvaliteti je da fotke preneses direktno iz fotkica preko camera connect kit. A ve kdo kako drugo foro kako to naredit brez izgube locljivosti? Lp Primoz _________________ ![]() |
|||||
Lahko da ti jo zmanjsa samo takrat ko jo posljes preko maila.
|
|||||
Ne, ker te vprasa ali actual size ali dve druge variante....to se zgodi ko fotke dodas v iTunes in jih syncas.
Lp _________________ ![]() |
|||||
a ni tko ko hoces poslati po mailu, da te vprasa:- small, actual, large size???
_________________ |
|||||
To ze ampak actual size je 1,9mb.....na kompu/mac-u je pa 9,xx mb.... Lp Primoz _________________ ![]() |
|||||
Alo,
do sedaj nisem prakticiral iPhoto aplikacije, vendar me zanima naslednje. Če imam 10 fotk v camera rollu, jih uredim SAMO 6 v iPhoto in nato shranim nazaj v camera roll, vseeno vidim, da se je že 6 fotk iz tiste zbirke desetih tudi spremenilo. Se pravi, da ko sem shranil nazaj iz iPhoto v camera roll, sem v bistvu podvajal. Tako imam sedaj originalnih 10 + 6 novih urejenih fotk, od tega teh 6 urejenih dvakrat. Je moje vprašanje razumljivo? Ima kaj smisla? Hvala! |
|||||
Res nihče ne ve?
Ne verjamem ! |
|||||
Jaz ne vem.. niti probat ne morem, ker iPhoto ne deluje na iOS 8 beta ...
Verjetno pa deluje podobono kot iPhoto na MAC OS... kjer se original ponavadi shrani posebej... |
|||||
Nekaj sem se igral z iPhoto na iPhonu, pa sem na koncu ugotovil, da mi je vse spremembe na slikah avtomatsko shranil (overwriteal cez originalne slike). Je kaksna varianta, da se povrne originalne slike?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |