Google Maps - Directions | |||
|
|||
![]() |
|||
Je pa pri google maps problem, da ne gre offline. Mislim, da imajo to na Android naprav rešeno... Google pač... Lep primer sem imel za prvo majske praznike, katere sem preživel v Italiji ob Gardskem jezeru. In od takrat tuhtam, kako bi lahko na svojem iphonu ali pa ipadu pregledoval in uporabljal vse funkcije offline. Ker ni problem za ceste, za tisto imam kupljenega tom toma, ki je odličen, problem je po mestih. In google maps ti točno kaže v kateri ulici si in potem lažje najdeš kakšno znamenitost, lahko vpišeš iskano ulico in te vodi do nje kot peščca in tako dalje... Mogoče ve kdo za kakšno dobro alternativo? Rabim predvsem za po mestih v tujini in pa daje offline seveda. Ali pa kako uporabljat google maps offline na iphonu? Dam za pir če ima kdo pametno rešitev ![]() |
|||
![]() |
|||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Edit: ne vem pa kako te vodi ala gps varianta. Aplikacija kjer so vrisane albanske gorske ceste.. No google maps nism gledu. Lah zdele mal pogledam ker ssem lih na vlaku koper-lj in mi je dolgcas. |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Opencyclemaps Usgs topo Openstreet map Cloudmade road Cloudmade shaded Nrcan candian topo Google satallite Pa edino google satallita ne mors downloudat |
|||
![]() |
|||
_________________ |
|||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |