http://thenextweb.com/mobile/2012/05/11/apples-siri-the-best-smartphone-ever-is-the-nokia-lumia-900-wait-what/
| Najboljši telefon je Lumia 900!!! | |||||

Siri pravi, da je najboljši telefon Nokia Lumia 900 ....

http://thenextweb.com/mobile/2012/05/11/apples-siri-the-best-smartphone-ever-is-the-nokia-lumia-900-wait-what/  | 
	|||||

vsej enkrat da je koristi od ajfouna 

![]() _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs  | 
	|||||

| 
	|||||

S(amo)I(nteligenca)R(aztura)I(nteligenco) že ve kaj in kako   
			_________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Dobr si tole spesnu hihihh  | 
	|||||

že vidim množične proteste proti aplikaciji SIRI s strani apple fanov in bojkot le-te. upam samo da ne pride do samomorov "true fanov"...v vsakem primeru spet bo sr*nje... 

| 
	|||||

jap, kako si vedu, da se mi je tok zamerla ta pra*ica nemarna? Ubistvu je ne je*em več sploh in posledično prodajam 4s-ko, samo da se je rešm   
			![]() _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Koliko denarja mi daš, da jo vzamem skupaj s 4S-om?  | 
	|||||

@ grizli123:  ma še The New iPad ti dam zraven gratis, ker vem da ma tut ta pi*ka neki prste vmes, pr "voice dictation"   
			_________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Kje bi se lahko zmenila za prevzem?   

| 
	|||||

![]()  | 
	|||||

Hhhahah res iXTableta ;D 

| 
	|||||

Gledam doma fotrovo Lumio 800 in razmišljam, če bi imela malo večji, ne pentile zaslon, da bi bil res super telefon. Tako da se sploh ne čudim. Za njega je najboljši možen telefon na tržišču (ker ne opazi razlike med AMOLED in AMOLED Plus) - znašel se je takoj - pa je angleščina bolj tako-tako pri njemu. (mimogrede, to Lumia 900 je - večja, boljša 800ka)

Sam ne bom šaltal (še) zaradi aplikacij (ne ker jih tam ne bi bilo, ampak ker sem zapravil precej na iOS), kot telefon (klicat, pisat (mesenger, facebook chat - čisto dober nadomestek za iMessage, skočit na internet, navigacija, fotkič (ok, 4S je precej boljši, 4 pa ne), super je za prijet v roko, ni te strah če pade po tleh - brez bumperja) je pa res super. Nihče ne more rečt, da je najboljši (ker vsakemu svoje), samo je res dober telefon. In večina, ki ga je uproabljala dalj kot 5 minut, se s tem strinja. iOS needs an overhaul Res upam, da MSu uspe z WP, ker ga je škoda, tako kot je bilo škoda WebOS-a. WP8 bo verjetno super (WindowsRT kernel s podporo vsemu kar podpira NT6.3 WOA kernel). Kaj pa vem, mogoče prestopim na temno stran - skoraj ziher pa sem da bo šel ali iPad ali iPhone (eden pa naj le ostane, za dušo :p ).  | 
	|||||

SIRI vedno znova preseneča  

| 
	|||||

Tole je kr nekaj. Šele zdaj sem opazil, da je pod Nokia Lumia 900 v oklepaju št. 5 (levi spodnji kot), zaradi česar predvidevam, da je celotna lestvica izgledala takole, samo mediji so slednjo zamolčali  

5. Nokia Lumia 900 4.5 iPhone 4. iPhone 3 3. iPhone 3GS 2. iPhone 4 1. iPhone 4S (tega imam tudi jaz  | 
	|||||

uau kr ajfoun 4s mas _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs  | 
	|||||

sprejmemo tudi tvojo teorijo, da boš le lažje spal in ne zapravljal čas za raziskovanja neumnosti..  | 
	|||||

Clipbox & token zateženca, a ne poznata humorja  

| 
	|||||

Tale dva sem jaz že dal na ignore listo zaradi takšnih ciničnih pripomb, ki podtalno kvarijo kvaliteto debate in hkrati dolgoročno odvračajo ostale uporabnike od pisanja na tem forumu.  | 
	|||||

zanimivo jz sm postavu isto vprasanje moji siri in odg. je 

you are kidding, right the one you are holding wait there are other phones tko da se je zgleda tvoji zmesal _________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow.  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |