Ja to je ta razlika.. Tisti ima ring ta pa šive.. Se mi bolj dopade tale z šivi.. Čeprav je mogoče tisti z ringom bolj šmeksi.
| CalypsoCrystal - CalypsoCase | |||||
Ja to je ta razlika.. Tisti ima ring ta pa šive.. Se mi bolj dopade tale z šivi.. Čeprav je mogoče tisti z ringom bolj šmeksi.
|
|||||
Kaj pa vem no, meni je pa bolj všeč tale s šivi.
|
|||||
vzami tokyo breeze je lepši tudi na otip mi ke bolj všeč vsaj meni osebno …
drugače pa @sussi prodaja enega če se ne motim _________________ |
|||||
Kaj sem pa jaz drugega napisal? |
|||||
sem ga na njegovo žalost predvčeraj prodal. |
|||||
To sem samo komentiral glede na tisto, da je tisti z ringom bolj "šmeksi" |
|||||
[quote="gpc17"]Se mi bolj dopade tale z šivi.. /quote]
|
|||||
Calypso Crystal danes na Preverjeno!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
kakšno si pa imel ceno, če ni skrivnosti?? |
|||||
50€
|
|||||
Prepozno si to napisal |
|||||
Kaj so kaj povedali?
|
|||||
|||||
Jaz imam pa eno vprašanje. Imam calypsocase dobre pol leta. Že nekaj časa nazaj se mi je začelo usnje na robovih "cefrat" oz. Je začel razpadat na sloje. Sedaj pa so se poškodbe materiala začele tudi znotraj na delu kjer je volume button. Ali ima še kdo podobne probleme? Kaj naj naredim,saj je izdelek praktično neuporaben, saj same napake preveč ovirajo uporabo.
|
|||||
Nesi ga nazaj.
|
|||||
Tudi sam sem po 2 mesecih uporabe opazil sledi ovitka ki jih je puščal na iphonu.sprva sem mislil da gre za umazanijo a sem kmalu videl da temu ni tako oz. Je calypsocase načel( zdrsal jeklo) .takrat sem se odločil ga prodati,ker se mi je zdelo nesmiselno zdrsati sedaj še i4s.
Probaj jih kontaktirati kaj bi se dalo narediti,mislim pa da bi moral zdržati več kot pol leta… _________________ |
|||||
Problem je samo, ker nimam računa, saj sem ovitek dobil kot darilo.
Sem pa razočaran nam njim, saj sem pričakoval veliko več za en produkt s tako ceno... |
|||||
Glede računa je tko/ tko. Lepo jim razloži, da je šlo za darilo .. Sej embalažo maš, a ne? Če ga prineseš z embalažo, bi skor mogl uzet v reklamacijo. Samo da je use lepo original.
|||||
Ja ja... ostalo imam vse. Potem je najbolje, da jim pošljem mail al se kar osebno pr njih oglasm?
|
|||||
Mogoče za začetek mail, kakšen imajo postopek in, ali bo zadostovala original embalaža, da je bilo kot darilo ..
Ko ti bodo obrazložili postopek, pa kar osebno tja Poročaj, kako si uredil zadevo! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |