imam problem z utorrentam kot programom, saj ko ga zaženem se mi aplikacija takoj ugasne, enako je z Bittorrentam.
ali pozna kdo problem ?
p.s.: imam pa Liona 10.7.3
| problem s utorrent-am | |||||
zivjo,
imam problem z utorrentam kot programom, saj ko ga zaženem se mi aplikacija takoj ugasne, enako je z Bittorrentam. ali pozna kdo problem ? p.s.: imam pa Liona 10.7.3 |
|||||
si ga proskusil naložiti na novo?
|
|||||
ja pa ni bilo razlike |
|||||
|
|||||
more delati pb tole, pobriši utorrent z app cleanerjem _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
Meni dela BP.
|
|||||
![]() _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
Tudi jaz imam težavo in sicer s transmissionom in utorrentom.
Hitrost downloada je normalna (okoli 300kb/s kar je za moj internet povsem normalno), upload pa je izredno počasen (nikoli več kot 5kb/s). Najprej sem imel transmission, ki sem ga nato zamenjal z utrorrentom (najprej sem na novo naložil transmission vendar ni bilo razlike zato sem naložil utorrent) vendar je stvar sedaj popolnoma enaka. Omejitve hitrosti uplouda nimam nastavljene nikjer... Ali bi moral nastaviti še kaj drugega oz. kaj bi lahko bilo narobe? Hvala za vaše odgovore |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Koliko pa imas hitro linijo? Ce ni optika, je tako ponavadi upload hitrost precej manjsa od downloada ...
|
|||||
Sem ja, samo noben ni odgovoril...
|
|||||
Kolega ima isti internet kot jaz pa mu uploada tm okol 100-130kb/s kar je š vseeno veliiiiiko več kot 0,1-0,2 oziroma včasih ( ampak res včasih) 5kb/s
|
|||||
Ali imaš kakšne takšne torrente, ki jih noben dol ne veče?
Sem na zahtevo osebe @token popravil. Nazadnje urejal/a grizli123 Ned 06. Maj 2012 18:13; skupaj popravljeno 2 krat |
|||||
jst ne sem jih pa enkrat ponoc v hosti vidu. cela jata toredntnov. I shat rainbows all week long _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
Sem ravno s tem namenom potegnu dol en film k ma največ pijavk in ni nobene razlike....
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |