Nike + ali RunKeeper
|
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #21 Objavljeno 14.07.2009 13:31:34 |
|
sussi je napisal/a: | jaz bi pa na tvojem mestu raje vzel Nike+ |
Za to da boš kul?.... Draga stvarca, lahko jo uporabljaš za tek, hojo.... Runkeeper je zastonj aplikacija (pro je plačljiva) in jo lahko uporabljaš za tek, hojo, kolesarjenje, planinarjenje, rolanje, itd...
Polek tega pa nevem za kaj bi uporabljal neko stvar za "štetje korakov" ko pa imaš GPS v iPhonu....
Povej zakaj?
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #22 Objavljeno 14.07.2009 14:00:18 |
|
sam sem rekel da bom probal uporabo nike+ da vidim kako se obnese. Sem pa zasledil, da je manj natančen prav pri računanju distance.
Moti pa me ker baterije pri tem čipu ko ga kupiš baterije ne mroeš zamenjati in ga je potrebno zavreči ter novega kupiti. Traja pa cirka 1000ur uporabe.

|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #23 Objavljeno 15.07.2009 07:51:07 |
|
prej sem uporabljal RunKeeperja in nekaj časa TrailGuru-ja, zdaj pa sem kupil Trails:
- ima WLAN povezavo s TrailRunner-jem (freeware za OS X)
- na trailu lahko posnameš fotografije, ki so geo-taged, brez da zapustiš snemanje traila
- dodajaš lahko opombe (na kakšnih odcepih, posebnih točkah, itd.)
- export na EveryTrail.com
- "nepopolne" traile enostavno editiraš v TraiRunnerju
edina negativna stran mi je, da prekine snemanje ob klicu ali sms sporočilu - in moraš potem zopet začeti s snemanjem (nadaljuje prejšnjo posneto pot).
dobra free alternativa je tudi TrailGuru - edino povezava s TrailRunnerjem mi je manjkala.
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #24 Objavljeno 15.07.2009 11:13:52 |
|
glede na to da jaz nisem preveč zahteven mi te karte in te fore ravno ne pomenijo dosti. Pri Nike+ pa daš samo čipek u čevelj pol pa maš zapestnico, ipod ali pa iphone zraven ko laufaš in ko prideš domov samo svojo napravico priklopiš na računalnik greš na ono nikeovo stran se prijaviš in ti automatsko vse podatke od tega vnese(razdalja, ki si prelaufal, čas ipd.) in meni je to čist zadost + maš tud možnost si postavit cilj nvem zdaj laufaš 5km 23 minut in bi rad v20 dneh ta čas izboljšal za 3 minute in pol ti on pove kako ti uspe ipd... pač jaz bi na tvojem mestu raje vzel nike+ če si za bol na izi varjanto, je pa res da ta Nike+ ni vedno super natančen pa tut crkne lahko hitro, samo je itak garancija tak da...
takšno je moje mnenje, je pa res da tega drugega programa ki ste ga obravnavali ne poznam vbistvu niti malo. 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #25 Objavljeno 15.07.2009 12:02:03 |
|
na strani od apple store se da v ameriki naročiti samo čip brez dodatkov za Ipod in je zato razumljivo ceneje. Glede na to, da imam sedaj 3GS pri katerem tega dodatka ne potrebujem sprašujem če kdo ve kje v sloveniji se da kupiti samo čip brez ostalega dodatka.
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #26 Objavljeno 15.07.2009 12:13:50 |
|
wifi4all je napisal/a: | na strani od apple store se da v ameriki naročiti samo čip brez dodatkov za Ipod in je zato razumljivo ceneje. Glede na to, da imam sedaj 3GS pri katerem tega dodatka ne potrebujem sprašujem če kdo ve kje v sloveniji se da kupiti samo čip brez ostalega dodatka. |
samo čipa mislim da ne moreš kupit, saj je v paketu zraven če pač on dodatek in stane pri nas 32eurouv približno. u tomas sport 2 sem videl zdaj na znižanju da je 25 al nekaj takega. drugače pa malo poglej po netu drugače pa bi mogl met u tomas sportu pa u intersportu kakem tut. mal poišči po forumu, mislim da je tema nike+ ipod pa tam je ena napisu kje je nazadnje videl da majo dost na zalogi 
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #27 Objavljeno 15.07.2009 12:56:15 |
|
RunKeeper je veliko cenejša varijanta kot pa nike+! Pa ne samo da je cenejša mislim tudi več ti omogoča, pa še natančen se mi zdi. Res pa je da ga neuporabljam še dovolj časa da bi lahko kaj več povedal. Povejte malo kakšne izkušnje imate kaj drugi s to aplikacijo?
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #28 Objavljeno 15.07.2009 14:43:57 |
|
Jaz sem zadovoljen na polno.... Uporabljam ga pa skoraj že od začetka! Razvijajo ga redno, poslušajo prošnje uporabnikov, itd. Stane 3x manj od nike+... Uporabljam pro verzijo, prej sem nekaj časa testiral navadno. Razlika med pro in navadno verzijo je v glasovnem opozarjanju, nastavitvah treninga in še neke malenkosti.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #29 Objavljeno 06.05.2012 11:51:47 Re: Nike + ali RunKeeper |
|
A kdo uporablja aplikacijo nike + gps? Iz app store? Zanimal bi me zakaj se mi ne poveze z gpsom?
|
 |
Šerif
Kraj: |
|
 |
|
Prispevek: #30 Objavljeno 06.05.2012 11:54:37 Re: Nike + ali RunKeeper |
|
Settings --> Location Services --> poglej pod APP če imaš na ON 
_________________ ...::: Puck0 :::...
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #31 Objavljeno 06.05.2012 12:02:44 Re: Nike + ali RunKeeper |
|
Puck0 je napisal/a: | Settings --> Location Services --> poglej pod APP če imaš na ON  |
Hvala 
|
 |