Imas pa moznost, da najames recimo Ceferina in gres v tozbo zaradi ene "usrane" darilne kartice v vrednosti 10U$D...
Sicer se strinjam, da bi ti jo morali poslati... ampak na tak nacin nisi prav nic boljsi od njih...
| Biografija Jobsa | |||||
Saj se ni treba razburjati
Imas pa moznost, da najames recimo Ceferina in gres v tozbo zaradi ene "usrane" darilne kartice v vrednosti 10U$D... Sicer se strinjam, da bi ti jo morali poslati... ampak na tak nacin nisi prav nic boljsi od njih... |
|||||
Seveda nebom najemal Čeferina in oni se tega dobro zavedajo,..zato pa te nategnejo,.. Nazadnje urejal/a jabi22 Čet 02. Feb 2012 16:52; skupaj popravljeno 1 krat _________________ Ipod nano 16Gb Samsung Galaxy Note 2 Iphone 4 CoC: Slovenija |
|||||
Tukaj sploh ni pomembno, ali gre za SLO podjetje ali ne... napake se dogajajo povsod... bolj je problem "slovenceljstva, ce je nekdo prevec ponosen... in takrat, ko se zalomi zna samo pizdakat...
P.S.: Da se vrnemo na temo ... Dokler jim nisi sporocil, da nisi dobil obljubljenega, niti vedeli mogoce niso, da si med tistimi, ki je ostal praznih rok? |
|||||
Zdej pa mlatiš prazno slamo,..kakšne veze ima Brumen? in po tvoje bi moral ostati tiho ker se pač stvari zalomijo in nisem dobil kar sem plačal,..Primer: greš v trgovino Špar in kupiš pralni prašek kjer piše 2 za ceno enega in dobiš samo en artikel plačal pa si dva,..in ti veselo odkorakaš domov z enim artiklom? Založba felix me je z akcijo da če kupim knjigo pri njih, dobim brezplačno gift card 10$ zavedla da kupim knjigo pri njih,..To sem storil ampak gift carda nisem dobil,.. To je nateg,.. In to da niso vedeli je bedarija,.. _________________ Ipod nano 16Gb Samsung Galaxy Note 2 Iphone 4 CoC: Slovenija |
|||||
Se prostovoljno javim, pa ti olajšam delo |
|||||
Verjetno pač nimajo dobre evidence ali pa obstaja kak drug razlog nesposobnosti, da niso uspeli "pohendlat" vseh prednaročil in razdeliti tistih par gift kartic za 10 USD.
Jaz sem tudi naročil pri njih takrat ANG knjigo in dobil predračun, takoj sem jim poslal screenshot o plačilu, vendar so potrebovali par dni, da so mi knjigo dostavili, kljub moji takojšnji reakciji. Že tukaj so se mi malo zamerili, saj celo iz tujine (Primer EU) dobim prej artikle (2-4 dni). Gift card pa bi mi pomoje tudi pozabili poslat, če jim nebi čez določen čas sam poslal maila. Takrat so se res takoj odzvali in mi prilepili "text code" od gift carda za US store v vrednosti 10$ + opravičilo. Očitno jim sistem ne deluje preveč dobro in bi moral lastnik tega podjetja malo udariti po mizi. Zato pa ni čudno, da pri nas vsako leto toliko podjetij propade, če pa tako šlampasto ljudje opravljajo storitve. S takšnim načinom žal izgubljajo vedno več strank. Mene bi težko prepričali, da še kaj kupim pri njih, ker če nekaj želim kupiti mi je pomembno, da to dobim čimprej, ne pa čez par dni. Razen, če bo zopet kakšen Gift Card v igri Kaj jim pomaga marketing, če pa potem v praksi niso sposobni kvalitetno izvest svojega posla. |
|||||
MarkTT:
Se strinjam stabo v zadjem odstavku,.. Ampak Jest bi rekel da je to samo problem "slovenceljstva" in ponosa,.. Ker očitno sem kriv sam da nisem dobil gift carda ker jih nisem kontaktiral,.. _________________ Ipod nano 16Gb Samsung Galaxy Note 2 Iphone 4 CoC: Slovenija |
|||||
Nekaj krivde je tudi na tebi, ker (še) nisi uveljavil svoje pravice, da zahtevaš stvar, ki ti je bila obljubljena ob naročilu.
Saj, če nekdo ni izpolnil svoje obljube, se nekako pričajuje, da ga opomniš oz. pozoveš, da svojo obveznost izpolni. |
|||||
Žalostno je da moramo potrošiki prositi oz. uveljavljati pravice za stvari ki jih pošteno plačamo,..Zato pa se dogajajo takšni nategi ker podjetja pričakujejo da jih bo nekdo opomnil za njhovo napako,..če pa je potrošnik tiho pa so privarčevali nekaj denarja,.. Verjamem pa da se vse to dogaja zavestno,.. _________________ Ipod nano 16Gb Samsung Galaxy Note 2 Iphone 4 CoC: Slovenija |
|||||
jabi22 sploh ne vem za kaj sedaj tukaj jokaš. poklical bi če nisi dobil in pika.
|
|||||
Če bom koga poklical bo to ptistojni organ,..
_________________ Ipod nano 16Gb Samsung Galaxy Note 2 Iphone 4 CoC: Slovenija |
|||||
Jaz samo pravim, da ni vedno vse samo nateg... In to besedo velikokrat slisimo... vcasih upraviceno, vcasih pa tudi neupraviceno... |
|||||
In kaj cakas? Vecina jih samo pojamra na forumih... naredi pa NIC za to, da se drugic ne bi ponovilo ... Pes ki laja, ponavadi ne grize P.S.: Upam, da se bo javil tudi predstavnik Felixa in mogoce sam pojasnil, zakaj je tako... |
|||||
Tudi sam upam na to,.. _________________ Ipod nano 16Gb Samsung Galaxy Note 2 Iphone 4 CoC: Slovenija |
|||||
Zakaj jih preprosto ne pokličeš in rečeš kje je tvoj gift z 10$ verjetno se ne ukvarjajo samo s teboj..
|
|||||
ali se že ve kdaj bo eknjiga steve jobs biografija slovenski prevod ?
|
|||||
prebral pol knjige, ker jo berem tko mal pred spanjem, in all in all je bil stivi kar fucked up persona, pa se bogega woza je drku from day 1
c-c-c _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
Ste mogoce ze preucili to moznost glede slovenske izdaje e-knjige? |
|||||
To bi bilo perfect za mojega Kindla
![]() _________________ we are of borg |
|||||
Takole bo izgledala naslovnica filma _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |