Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 18, 19, 20
iPad v SLO
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #381   Objavljeno 29.03.2012 20:42:33
Re: iPad v SLO
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
lakai je napisal/a:
Uf, ziher razočaranje... pa tako si vse naštudiral prej Question Wink

Nikakršnega razočaranja ni, ravno nasprotno: sem zelo navdušen na iPadom, vendar pa se evforija po prvem dnevu pač počasi poleže in ga nimaš ves čas v rokah... In ker ga nimam več ves čas prižganega in v uporabi opažam, da ga bom lahko polnil na vsake dva ali celo tri dni ponoči, kar je res super, saj moram svoj iPhone 3GS polniti čisto vsak dan in celo večkrat na dan dopolnjevati... Razlika v trajanju baterije je neprimerljiva... :alien:
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Trbovlje
Ni navedeno

Prispevek: #382   Objavljeno 30.04.2012 11:45:53
Novi iPad ( iPad3 ) uporabljam že skoraj en mesec. Kupil sem ga v BigBang in sicer 16gb Wifi + 4G, ker takrat drugega ni bilo na zalogi. Res pa je da bi bilo bolje da bi vzel 32gb Wifi model, ki bi bil cenejši, saj 4G ne deluje in je res neizkoriščen.

Drugače sem zadovoljen z njim in zaslon je res špica. Deluje brezhibno in tekoče, manjka le kaj več aplikacij in iger narejenih za ta zaslon.

Komaj čakam na Jailbreak, da lahko izdelam slovenski paket tudi za novi iPad.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #383   Objavljeno 30.04.2012 12:45:16
hasko23 je napisal/a:
Novi iPad ( iPad3 ) uporabljam že skoraj en mesec. Kupil sem ga v BigBang in sicer 16gb Wifi + 4G, ker takrat drugega ni bilo na zalogi. Res pa je da bi bilo bolje da bi vzel 32gb Wifi model, ki bi bil cenejši, saj 4G ne deluje in je res neizkoriščen.

Drugače sem zadovoljen z njim in zaslon je res špica. Deluje brezhibno in tekoče, manjka le kaj več aplikacij in iger narejenih za ta zaslon.

Komaj čakam na Jailbreak, da lahko izdelam slovenski paket tudi za novi iPad.

vidiš jaz sem tudi vzel 4G primarno zato ker ni bilo drugih na zalogi - sicer 32GB - pa mi dodatnega denarja ni žal, ker v štartu si sploh nisem mislil, da ga bom okoli prenašal, zdaj pa vidim da je to meni osebno zelo uporabna zadeva zlasti zato, ker imam službeni blackberry kjer je brskanje bolj ali manj neuporabno. za operaterja pa sem si dal predplačniški 1dan=1EUR od Tušmobila in ga dejansko kurim samo takrat, ko ga rabim - pa še GPS je tu.

Verjamem pa da je 16 GB premalo.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #384   Objavljeno 30.04.2012 14:47:55
zeeone je napisal/a:
vidiš jaz sem tudi vzel 4G primarno zato ker ni bilo drugih na zalogi - sicer 32GB - pa mi dodatnega denarja ni žal, ker v štartu si sploh nisem mislil, da ga bom okoli prenašal, zdaj pa vidim da je to meni osebno zelo uporabna zadeva zlasti zato, ker imam službeni blackberry kjer je brskanje bolj ali manj neuporabno. za operaterja pa sem si dal predplačniški 1dan=1EUR od Tušmobila in ga dejansko kurim samo takrat, ko ga rabim - pa še GPS je tu.

Verjamem pa da je 16 GB premalo.

Imaš prav, da je super če ga kam neseš da si povezan. Ni mi pa všeč to, da moraš pri Tuš Mobilu skleniti novo naročnino, če hočeš imeti še eno kartico za v iPad, čeprav imam pri njih Free20 paket kjer imam neomejen internet in ne dajo še eno kartico. Kje imaš ti naročnino? Kako je pri drugih operaterjih?
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #385   Objavljeno 30.04.2012 15:14:35
hasko23 je napisal/a:
Imaš prav, da je super če ga kam neseš da si povezan. Ni mi pa všeč to, da moraš pri Tuš Mobilu skleniti novo naročnino, če hočeš imeti še eno kartico za v iPad, čeprav imam pri njih Free20 paket kjer imam neomejen internet in ne dajo še eno kartico. Kje imaš ti naročnino? Kako je pri drugih operaterjih?

Si pomislil na Hotspot??

Jabuček

Moški

Prispevek: #386   Objavljeno 30.04.2012 15:22:00
Hotspot je ze fajn, sam imam na telefonu 3gb paket ki ga seveda tudi z ipadom (hotspot) ne izkoristim. Problem pa je ker mi telefon ze v osnovi komaj zdrzi en dan s hotspotom pa gre se hitreje po bateriji.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #387   Objavljeno 30.04.2012 15:30:47
Hotspot z ipada na iphone sem mislil… drugače je res ja bi rabil biti priklopljen na polnilec ves čas… On no

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #388   Objavljeno 30.04.2012 17:25:39
hasko23 je napisal/a:

službeno imam drugega operaterja, je pa tušmobil kolikor vem edini ki ponuja tako možnost na prepaid in po taki ceni.
sicer pa mislim, da če si že njihov naročnik za 2 EUR na mesec dobit še eno dodatno SIM kartico in korsitiš zakup prenosa podatkov iz paketa tvoje primarne številke. ne vem sicer točno, bolje da se direktno pozanimaš. lp
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #389   Objavljeno 30.04.2012 21:34:26
zeeone je napisal/a:
službeno imam drugega operaterja, je pa tušmobil kolikor vem edini ki ponuja tako možnost na prepaid in po taki ceni.
sicer pa mislim, da če si že njihov naročnik za 2 EUR na mesec dobit še eno dodatno SIM kartico in korsitiš zakup prenosa podatkov iz paketa tvoje primarne številke. ne vem sicer točno, bolje da se direktno pozanimaš. lp

Mislim da se to neda, saj sem vprašal in lahko edino sklenem naročnino novo za recimo 1gb prenosa podatkov.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani