Tako da lahko samo 1 mesec plačuješ pa potem 1 mesec ne in zatem spet 1 mesec itd.?
Internet maš vedno?
| Novi iPad - nakup ZA / PROTI | |||||
Tako da lahko samo 1 mesec plačuješ pa potem 1 mesec ne in zatem spet 1 mesec itd.?
Internet maš vedno? _________________ Green Day |
|||||
Itak bo mami placala, pa bos internet imel vedno...
Uglavnem, dej malo pobrskaj po netu, vse je na dosegu roke,... |
|||||
Dajte mi zdaj rečt, kateri ste imeli imate oba, v kratkem mislim nabavit. Pa sem tako neodločen naj prišparam tistih 100€ oziroma malo več in kupim iPad 2 ali naj kupim raje novi Ipad ?
|
|||||
Ce ti € niso problem, definitivno novi iPad, ce pa bi rajsi prisparal 100 € pa je 2 tudi ql.
|
|||||
Saj to je to glih, nebom zaj za 100€ vmr, ker če bi zdaj taka kriza bla nebi kupoval sploh tega. Pač me zanima praktično da ne vržeš ven 100€ za nič.
|
|||||
retina zaslon se zelo pozna, čeprav nekateri pa pravijo da ne opazijo neke razlike. Če ne misliš iPada zamenjat takoj ko izide naslednja generacija, ti jaz bolj priporočam tretjo generacijo.
|
|||||
Jaz imam trenutno oba: ipad2 64gb wifi 3g in ipad3 64gb wifi 4g.
Razlika je najbolj očitna pri kameri, kjer takoj opaziš razliko. Zaslon: ni neke razlike dokler ne povečaš recimo slike ali kako internetno stran. Tu pride do izraza nov retina zaslon. Novi je malo debelejši (ravno toliko, da zaščita za zadnjo stran ne sede od 2ke), drugače niti ne opaziš, da je debelejši. Baterija: nimam pojma, 3ko imam šele en teden (in se niti nisem kaj veliko igral z njo). Odzivnost: enkratna na obeh. ČE ti ni 100 eur preveč, kupi nov model. lp |
|||||
No, tole me je pa sedaj prepričalo, da se ne spuščam v nepotrebne stroške, čeprav me je "srbelo", da ne znam povedat kako, sicer pa, saj poznate ta feeling, ane Torej, ostal bom na še ne eno leto stari 2ki in kupil naslednjo generacijo. Edino nekaj me še vedno malce črviči, namreč, v tem trenutku bi lahko dokaj dobro prodal 2ko in z nekaj dodatka kupil 3ko, hmmm, no, ne vem..., na, pa sem spet v dvomih |
|||||
Dobro, če bi jaz mel 2ko nebi niti razmišljal o trojki =), zdaj pa nimam nič pa sem pač začel razmišljat kateri model vzet.
|
|||||
Definitivno nov model.. Tisti, ki ne opazi razlike retina zaslona je slep
|
|||||
Če nisi picajzlast glede zaslona, pol vzmeš 2ko. Sta nekje enako hitra... (novemu tiste nekaj več moči itak odnese zaslon).
|
|||||
Jest nisem slep... ampak se vedno trdim, da tako grozno velike razlike spet ni... Zakaj pa mislsi, da folk recimo v BigBangu sprasuje, kateri je novi in kateri je stari, ko so imeli razstavljena oba enega zraven drugega Razlika vsekakor je... ni pa (vsaj zame osebno) tako velike razlike, da bi bilo samo zato vredno dati 200€ ali vec za iPad 3 ... sploh ce je denar tisti faktor, ki odloca o nakupu |
|||||
No, zdej pa zazihr ostanem na 2ki |
|||||
Zame osebno je glas za novi Ipad (3. Gen.), sam pri meni osebno je največ odtehtala odločitev retina display(ker ponavadi dnevno gledam v ipad minimalno cca. 5 h
) in pa še ena novost HOTSPOT…, zdaj pa je tudi odvisno kakšne potrebe imaš sam??_________________ |
|||||
Jaz pravim, da kdor ze ima iPad 2, da ni neke nujne potrebe po menjavi... Enako je pri iPhone 4 in iPhone 4S ... Sploh ker je razlika v ceni kar precejsnja ... Komur to ni ovira pa naj seveda vzame zdanjo generacijo
|
|||||
Nov zaslon in morebiten hitrejši 3g (če boš vzel to verzijo) sta vredna več kot 100 EUR, ker je ekran na iPad 1 in 2 za en drek.
Potem je pa tu še kamera, ram, grafika. Če kupuješ, kupi iPad 3, ker se enostavno ne moreta primerjati. Umrl pa ne boš z nobenim |
|||||
No mislim da tukaj primerjava iPhone 4/4s ni cisto na mestu oz je odvisno za kaj ipada kupujes. Sam sem ga kupil pretezno za prebiranje študijskih skript in brskanje po internetu in mi ni niti malo žal da sem kupil trojko. Retina res naredi razliko.
|
|||||
Sam sem dvojko prodal pred izidom trojke... In sem bolj zadovoljen. Zaslon mi res odtehta tisti denar.
Glej tudi s te strani; ko boš prodajal, boš lažje prodal trojko z retino kot dvojko, pa tudi več boš dobil zanjo _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
Sem kar danes nabavil trojko. Hvala za nasvete.
|
|||||
Pametno si naredil👍👌
Naj ti dobro služi… _________________ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |