Potem mi je padel na pamet AirPort Express, ki naj bi v sodelovanju z AirFoil vse to znal, ampak je spet malo preveč zafrkavanja in neki 2-sekundni zamiki, ki me malo živcirajo.
In zdaj začnem razmišljati v Apple TV 3. Samo 25€ dražji od airport expressa, zraven pa še vsi bombončki v povezavi s televizijo - lahko bi gledal full hd filme, ne da bi rabil povezovati Maca s TVjem. Idealno!
Ampak imam spet vprašanja

1) Prioriteta mi je poslušanje glasbe na hudih zvočnikih, zato me zanima, če se da tisti optical audio iz Apple TVja povezati z ojačevalcem, ki ga imam v dnevni - hočem poslušati glasbo z iPhona prek AirPlaya na zvočnikih v dnevni sobi (ne da bi šel zvok prek TVja) - z ugasnjenim TVjem - bi to šlo?
rešeno: se da
2) Kupil bi še en AirPlay zvočnik (recimo iHome sem gledal), ki bi ga imel v sobi. Ta zvočnik ne more bit ''base station'', za to rabim Apple TV ali pa AirPort Express, amirite?
rešeno: airplay speaker je lahko sam, ne rabi base station
3) Se da sploh gledati zloadane filme na Apple TVju (streamanje prek mreže z računalnika) dokler ni jailbreaka?
rešeno: bl slaba

4) Vem, da ne morem z iPhona AirPlayat na VEČ naprav, ampak lahko samo na eno. Je pa slučajno mogoče predvajanje na Apple TV z iPhona in predvajanje glasbe na AirPlay zvočnik z rračunalnika istočasno?
rešeno: da se oboje - z več naprav na več zvočnikov IN z ene naprave na več zvočnikov
Vem, da sem preveč napisal in kompliciral, ampak res proooosim in hvaaaala za odgovore.

Nazadnje urejal/a matejd Pon 23. Apr 2012 11:45; skupaj popravljeno 4 krat