| Praske na ekranu / počen ekran / razbit ekran | |||||
Lahko prineses k nam pa bomo uredili zadevo
|
|||||
Zanima me kje najceneje zamenjati steklo od ipad2.
lp |
|||||
Kontaktiraj uporabnika ocnop :thumbsup:
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ja sej sem ga kontaktiral pa je kar dobra cena, me pa zanima če je kje še ceneje
Lp |
|||||
če je dobro narejeno in če je tudi cena dobra potem je to to.... :thumbsup: _________________ |
|||||
Pozdravljeni!
Na mojem i padu 2 imam rahlo prasko oz je na tem mestu pocen ker je ipad skoraj nov bi rad to odpravil zanima me kje najhitreje in za koliko € se to uredi poskodovan je samo zgornji del ( steklo ). Hvala Lp |
|||||
Vprasaj ocnop-a .... Bo pa menjava zaslona hitro ranga 150€ ali vec...
|
|||||
Moram povprasati pro servis oz epl me prav zanima koliko je na originalu in koliko hitro lahko zrihtajo se mi mudi.....
|
|||||
Lahko sicer vprasas... bos pa verjetno dobil odgovor, da oni tega ne popravljajo |
|||||
Popravljajo? Kaj pa normalno da bi mogli zamenjati zgornji del stekla? Kaj potem rabijo servis ali samo prodajajo pa mislijo da se nobenemu nebo nič zgodilo...
|
|||||
probaj na Pro-servisu… mogoče ti ponudijo da jim doplačaš,tega pustiš njim.Sam pa dobiš refurbished ( nov) ipad, ampak samo ipad.
_________________ |
|||||
Moj je star 2 meseca in drugace kot nov.... Doplacam za drugega novega?? O kasnih zneskih si to mislil? Mislis da to tudi delajo...
|
|||||
Ja kolikor ti bodo pač rekli,to pa nevem. Zato pravim da se pozanimaj… moje šefu je crknil iphone 3gs seveda ni imel več garancije in so mu ponudili možnost plačila za drugega (refurbished) se mi zdi pa da je plačal nekje 200€ in starega pustil tam. Jutri se pozanimaj pa povprašaj…
_________________ |
|||||
Bom se pozanimal pa sporocim
|
|||||
Kolikor vem, se samo stekla ne da zamenjati... oz. vsaj ni enostavno in potem ni nikoli vec tako, kot je bilo novo... ker je menda lepljeno skupaj ... Naj kdo npise, ki te zadeve bolje pozna... In Apple servisi teh zadev ne popravljajo... ampak je tako, da ce ni priznana garancija (mehanska poskdoba) ponavadi ponudijo nek znesek, ki ga je potrebno doplacati, da potem oni obdrzijo tvojega pokvarjenega in dobis novega (refurbished) ... Tvojega potem posljejo nazaj Apple-u... |
|||||
Aha razumem se bom pozanimal jutri na pro servisu upam da nekaj zrihtam.
Lp |
|||||
Lp
Mene pa zanima za iphone 4g. Razbiu se mi je ekrancek sprednji.Touch dela ceprau je pocen. Koliko bi prislo popravilo in kje bi bilo najceneje? Lp _________________ boDte V cVeTjuu _______________________________________ |
|||||
kot vsi pravijo, kontaktiraj uporabnika ''ocnop''
jaz imam odlično izkušnjo z njim.. lp |
|||||
Nas je veliko takih |
|||||
Mi bo frend zamenu k je ze enim parim a ne.Sam mene zanima ce lohk dam zadi belo steklo,spredi pa črno.
Lp _________________ boDte V cVeTjuu _______________________________________ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |