Kolega si je s Passcode Lock zaščitil iPhone 4 vendar je potem pozabil geslo oziroma kodo.
Kaj storiti v takem primeru oziroma kako ga sedaj odklenit nevedoč kode.

| Zaklep telefona - Passcode Lock | |||||

Kolega si je s Passcode Lock zaščitil iPhone 4 vendar je potem pozabil geslo oziroma kodo.

Kaj storiti v takem primeru oziroma kako ga sedaj odklenit nevedoč kode.  | 
	|||||

restore in set up as new phone  

| 
	|||||

A to sigurno deluje? 

| 
	|||||

Jst pa mislim da iTunes zahteva passcode, ob prikljucitvi... Sam nisem zihr... Probaj,.. Ce je mozno, je itaq mozno samo tole z iTunesom,... 

| 
	|||||

isti problem na mojem iPad-u  

| 
	|||||

Če si telefon ali iPad ali iPod spraviš v DFU mode, jih lahko restoraš tudi, če ne poznaš pascode locka. Se pa izgubijo vsi podatki. 

| 
	|||||

Hvala. Zadeva rešena brez problemov. sem mislil, da bo bolj komplicirano. lp  | 
	|||||

zivjo   

z iphone 4 sem zakuhala problem... Vključen sem imela "passcode lock" in ker sem nekajkrat vtipkala napačno, se mi je telefon popolnoma zaklenil, na zalonu piše "iphone is disabled connect to itunes"... edina rešitev je menda restore, ter za pridobitev podatkov nazaj, prenešen back-up iz računalnika/iclouda... Problem je, da na računalniku nimam bac-up.a, na icloudu pa so sinhronizirane le nekatere zadeve (ene izmed bolj pomembnih očitno niso bile nastavljene na sinhronizacijo zanima me, če se telefon, ki je zakodiran z passcode.om da sinhronizirati z itunes.om in če je iz sinhronizacije potem možen enak postopek (oz. vsaj z istim ciljem) kot pri back-up.u, torej prenos podatkov nazaj na iphone? najlepša hvala za pomoč, zelo bom hvaležna če mi bo z vašo pomočjo uspelo obdržati podatke s telefona!!  | 
	|||||

restore, poglej v itunesih če imaš kak starejši backup morda?? levo zgoraj… edit-perferences-devices in imaš notri backupe… kak se sigurno najde   
			![]() _________________   | 
	|||||

Ne stekam. Ce pise da da je disable in da ga moras prikljucit na itunes pol se zagotovo da kako resit. Seveda ce ves pravo geslo, ce ga pa ne ves ti pa ni pomoci.

Sicer pa ne stekam, kako lahko pozabis 4 mestno stevilko!  | 
	|||||

vem, kje bi jih našla, če bi bili  

je tale "method that always works" uporabna ali je samo nakladanje? http://lifehacker.com/5852948/what-to-do-if-youve-forgotten-your-iphones-passcode  | 
	|||||

@agerg :

ni problem da bi pozabila kodo, problem je, da sem se očitno zatipkala pri vključevanju nastavitve, variacij na vedno isto mojo kodo pa je očitno dovolj, da se je telefon zaklenil, preden bi ugotovila kaj sem dejansko vnesla...  | 
	|||||

Tudi če sinhroniziraš in narediš backup ti nebo nič pomagalo ker ti bo v backupu preneslo ponovno passcode in si na istem… _________________   | 
	|||||

ful hvala, očitno res ne preostane nič drugega  

| 
	|||||

js sm si naredla zaćetni zaslon na kodo in potem sm pozabla kodo  

| 
	|||||

Dovolj je, ce tezavo napises v ENO temo... V tisti prvi je ze en odgovor ...  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |