Če kdo potrebuje idejo za izdelavo aplikacij. Predlagam, da naredite Bolho za iphone al pa aplikacijo za siol blog.
| Ideje za aplikacije | |||||
Če kdo potrebuje idejo za izdelavo aplikacij. Predlagam, da naredite Bolho za iphone al pa aplikacijo za siol blog.
|
|||||
_________________ japka je zakon |
|||||
Tudi jaz sem že pred nekaj meseci razmišljal o aplikaciji za brskanje po Bolhi. Nekaj v smislu, da bi lahko videl oglas, videl slike izdelka, kontaktiral uporabnika in objavil nov oglas.
Zdi se mi kar dobra ideja, vendar vprašanje je, kdo ima voljo, znanje in čas, da jo realizira. |
|||||
Aplikacije za bolho ne pričakovat, razen, če jo bodo sami naredili.
Glde na to kako je narejena stran bi jo bilo zelo težko parsat. |
|||||
Ideja:
Aplikacija, ki ti omogoča, da iz iPada, iPhona ali iPoda Touch-a, navigiraš po folderju, ki ga imaš deljenega v omrežje na Macu. Preko lastnega wifi omrežja med dvema napravama. Skratka enako, kot pri dveh Macih, ki si sama dva ustvarita omrežje, če sta v dometu. Prednost: ne rabiš kopirati recimo filmov na iPad, ampak samo streamaš iz Maca. _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
Pa sej to lahko verjetno ze zdej naredis. Rabis samo tak app za predvajanje ki zna brskat po omrezju. Eden izmed njih je buzz player, verjetno pa se kateri! |
|||||
živjo, zanima me če kdo ve kako se naredi app ?
je to ful zaj***? kdo kej ve o tem,.. Imam par idej za izdelavo aplikacij, samo potrebujem nekoga ki bi jo izdelal. |
|||||
Za izdelavo aplikacije potrebuješ ogromno znanja iz programiranja. Ni to nekaj kar bi naredil v eni uri.
Aplikacije za iOS se dela v programu Xcode. Nazadnje urejal/a aleksy Ned 18. Nov 2012 21:48; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Kaj ni za aplikacija Bolha za Windows phone že nared... tako da ne vidim težavnosti parsanja oz. iskanja |
|||||
Pozna kdo koga ki bi izdelal aplikacijo in mu ideje "prodam" ? |
|||||
Tukaj imaš seznam slovenskih iOS razvijalcev, morda bo kateri od njih pripravljen sodelovati.
http://www.razvijalci.si/ |
|||||
Najlepša hvala! |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |