| Kako dobiti izbrisane datoteke nazaj | |||

Prosim za hitro pomoč, ker sem namreč zbrisal seminarko ki jo jutri nujno rabim! Sem jo pa po pomoti dal v koš in ga veselo spraznil   

![]()  | 
	|||

recovery data programi... 

| 
	|||

Mi lahko jih ene par našteješ prosim ? Hvala za pomoč ! 

| 
	|||

| 
	|||

pa da nebi hitro kaj prenesel, na disk, saj se bo bo vsej vrjetnosti tvoja seminarska spremenila v nič ... 

| 
	|||

Ma as sm tak da večjega ni   

Veselo hočem dat zdajle seminarsko na ipad in pa .ppt pa ni nikjer. Sem pa 2 dni nazaj čistil namizje in sem očitno zbrisal. Sem pa normalno uporabljal 2 dni comp, tako da se lahko ubistvu spravim samo pisat do zjutri? pa še to bo verjetno premalo časa. | 
	|||

ubistvu, če si nisi še nč nalo¿u na disk maš 2 opcije:

1. Poskušaš, dobit nazaj izbrisano seminarsko, z namenskimi programi, in MOGOčE jo dobiš (do ju3). 2. Poskusiš seminarsko napisati ponovno in MOGOčE ti uspe (do ju3) EDIT: Aja pa še tretja možnost: ali je sličajna kakšna možnost, da si si seminarsko km na kakšen USB, al pa na disk shranu? Al pa da si naredu kšn bakup? P.S. če si izbral 2. opcijo, nehi brt ta post, in začni delat!  | 
	|||

Delamo na novo   

| 
	|||

Ti je uspelo? 

| 
	|||

Uf, neprijetna stvar, jst si take zadeve tkoj na mail pošljem, da je ziher:) 

| 
	|||

Ja to se je tud meni ze zgodil... Sem opazil po enem dnevu, da sem si izbrisal... Na sreco sem imel instaliran "recover my files" program, tako da sem ga samo pognal in dal parametre za to datoteko... In skor nisem mogel verjet po 10minutah iskanja sem imel dokument obnovljen  

Od takrat pa zmeraj ze privzeto shranjujem pomembne stvari na dropbox in nimam bojazni da bi kaj "izgubil" Lp Drugace pa vsaka sola nekaj stane  | 
	|||

Jap za take stvari je res dobro, da pošlješ na mail ali pa v dropbox.

Je pa Time Capsule dobra stvar, če dosti delaš _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X  | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |