Kater UPnP server za OS X Lion? | |||||
Lep pozdrav, Peter |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
http://www.ps3mediaserver.org/
Kaj pa PS3 MEDIA SERVER? - Je res nekaj boljšega... Sem skoraj doktoriral iz vseh nastavitev, vendar sedaj dela kot šus, tako da če kdo rabi mu lahko pomagam ![]() |
|||||
![]() |
|||||
jaz te rabim... meni ps3 media server šteka ko streamam film z podnapisi... kaj naj? lp |
|||||
![]() |
|||||
Jaz imam nastavljeno na 4GB, res da imam 8gb rama, ampak nastavi vsaj na 1550MB. Če boš želel več moraš imet 64-bitno javo... in je spet treba spremenit pot, ker po defaultu ima nastavljeno na 32-bit... no mislim da bo najbolje da kar napišem katere popravke sem naredil...
Zdj ne vem, verjetno se to ne razlikuje od OS-X razen pri javi je verjetno druga pot... no če pa potrebuješ kakšno podrobnost pa le reci ![]() |
|||||
![]() |
|||||
lp |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Aja pa da ne bo pomote pozabil sem dopisat da imam ta server na windows masini z 8gb rama in 2.6GHz quad procesorjem (4jedra). Filmi do 720p loclivosti se procesor komaj da obremenjuje... Pri full hd 1080p pa se kar pozna, je procesor obremenjen konstantno malo cez 90%... In ne smem nicesar drugega delat, drugace zacne film stekati in moras prav restartati server drugace ne mores normalno gledat... Drugace pa je slika pri 1080p fenomenalna, res vauuuw na 42" tvju ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |