Želim dodati mac-u omrežni printer, pa sem ugotovil, da moj mac nima Printer Setup utility. Zakaj ga nima nevem. Kako naj ga dobim oz. kje naj ga iščem?
| Printer Setup Utility | |||
Želim dodati mac-u omrežni printer, pa sem ugotovil, da moj mac nima Printer Setup utility. Zakaj ga nima nevem. Kako naj ga dobim oz. kje naj ga iščem?
|
|||
Sem ugotovil, da ne obstaja za Leoparda, pa čeprav te na applovi strani napotijo ravno tja. Torej: želim se povezati s printerjem (Lexmark E230), ki je priključen na računalnik z windows Visto. Ker sem že vse načine, ki jih poznam preizkusil, sedaj sprašujem vas, kako naj to naredim?
|
|||
Poskusi s tem:
http://www.macosxhints.com/article.php?story=20070916131935539&query=network%2Bprinter Jaz sem si vedno preko sambe nastavil printer, ki je na win mašini. |
|||
Pa mi ne pokaže možnosti samba. zakaj ne?
|
|||
Then hold down the Option key and click More Printers; this lets you access the "Advanced" options from the first popup menu
To je pomembno...ker dugače nimaš možnosti izbrati Windows Printer via SAMBA. |
|||
Mi prevedeš ta dva stavka, ker moj prevod nikoli ne uspe.
|
|||
Hm, zanimivo. Meni ob vztrajnem tiščanju Option tipke ne pokaže nobene "Advance" možnosti
|
|||
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |