Zanima me, kako izbrisati to mapo, da se mi ne bo vedno na desktopu prikazovala (in potem tam ostala), kadar priklopim iPhone na Maca?
| iPod Content (mapa) - kako jo izbrisati? | |||
Zanima me, kako izbrisati to mapo, da se mi ne bo vedno na desktopu prikazovala (in potem tam ostala), kadar priklopim iPhone na Maca?
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||
Probaj z iTunes -> Preferences -> Devices -> Prevent iPods, iPhones, and iPads from syncing automatically.
|
|||
Hm, ampak potem, ko bom syncal, se bo pa spet pojavila mapa?
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||
Po praici povedano sem malo površno prebral kaj bi dejansko rad. Sem mislil, da bi rad preprečil odpiranje iTunesa vsakič, ko priklopiš iPhone na maca. Nimam pa pojma o nobeni iPhone content mapi. Meni se nič takega ne pokaže na desktopu.
|
|||
Tudi jaz za kaj takega prvič slišim...
Daj screenshot. Če je mapa (folder), kaj je v njej? Kaj je v njej, ko odklopiš? Mac Hdd imaš tudi viden na desktopu? _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |