Meni deluje zelo vredu

p.s: vsaka barvica stane 1,6 EUR ali pa v kompletu 6 €

Paper by FiftyThree | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Tako, kot je 3 EUR drago za kavico. Tudi z marketinškega stališča. Takoj se začneš spraševat, če zares potrebuješ, saj imaš že Penultimate, Sketch Rolls, SketchBook Pro, ArtRage, ... Vsekakor pa vabi z estetiko in kvaliteto orodij. |
![]() |
Malo ste izgubili stik z realno vrednostjo stvari, odkar so app-i po 1€ + V osnovi pa je app free. Za veliko uporabnikov bo ze ta verzija dovolj. Cena Piva je 2-2.50€, cigareti 3€, ... Izdelki ki nimajo realne vrednosti, vam niso dragi ![]() Orodja, ki so v aplikaciji so za razlicne ciljne skupine, vsakdo nakupi tisto kar potrebuje. Sam sem za app zapravil 4€, ker potrebujem le dve dodatni orodji. Sem pa pred tem ze nabavil Sketchbook pro, Procreate, Bamboo Paper, ... a ta app mi se najbolj sede. |
![]() |
Aplikacije so se navidezno razvrednotile. Navadili smo se, da kupujemo aplikacije, ker so nam všeč, so uporabne, vendar nismo prepričani, da jih bomo ves čas uporabljali. Zaradi tega imajo aplikacije nižjo ceno in hkrati dosežejo večjo publiko, kar prinese najverjetneje enak ali mogoče celo večji dobiček, aplikacijo pa bo dejansko uporabljal manjši procent ljudi. Ta aplikacija sigurno ne bo neuspešna. Veliko ljudi jo bo kupilo, in veliko ljudi jo bo uporabljalo. Aplikacijo bi lahko kupilo še več ljudi, vendar bi na koncu pristala v eni izmed pozabljenih map. |
![]() |
![]() V bistvu , ce ne bi kupili dodatnih orodij bi app bil free in nasim sluzil povsem normalno, gled ena to kar rabijo. |
![]() |
Nesmiselno je razpravljat ali je nekaj drago ali ne. Za vas je bil očitno to odličen in upravičen nakup, nekdo drug bo pa prej pošteno premislil, če se mu splača dat denar za aplikacijo. Na koncu imamo pa vsi iPade za 400-800 EUR in se nam očitno niso zdeli predragi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |