Je kdo našel kaj podobnega pri nas ali pa v Evropi? Ne bi ravno iz amerike naročal..
| iMac hood | |||||
Zanima me, če kdo uporablja kaj podobnega na iMacu
Je kdo našel kaj podobnega pri nas ali pa v Evropi? Ne bi ravno iz amerike naročal.. |
|||||
to je dežno pokrivalo? niti ne bi razmišlju da bi to dv na svojga iMaca
|
|||||
"sončna" zaslonka naj bi bila - proti odsevom, če od strani sveti svetloba. To ima večina high end zaslonov, naprimer Nec Spectraview.
Skratka, moti me glossy ekran, še posebej ko obdelujem fotografije in podobno. |
|||||
Se vidi da nimas pojma in raje ne komentiraj. Clovek se ocitno profesionalno ukvarja z grafiko oz. fotografijo in bi na macu imel nekaj kar imajo profi monitorji ze sami po sebi! |
|||||
Dobra ideja, tudi za DIY, edino upam da ne pokrije zgornje reže za hlajenje
lp bluub |
|||||
Bo boljsa izbira kaksen EIZO ekran, ki ze ima zascito... Sam poskusam s kalibratorjem skalibrirati iMac a zal ni to to. Za web design je imac ql, a za tisk je se vedno pri barvah prevec povrsen.
|
|||||
Snuz...če kje najdeš, da prodajajo...posreduj link
|
|||||
+1 |
|||||
Sam sem jih vedno naredil sam - iz črnih kappa plošč. Na stare "žarnice" sem jih nalepil z dvostranskim selotejpom... na iMaca jih ravno ne bi, bi se potrudil narest snemljivega. Zdaj imam računalnik postavljen tako, da praktično nimam nobenih težav s tem. Če bi jih imel, bi si definitivno senčnik naredil sam.
|
|||||
Ni monitorja za manj kot pet tisočakov, ki bi res verodostojno prikazoval barve. Tako da - pipeta je še vedno edino merilo. |
|||||
hja Eizo 27" ni ravno poceni |
|||||
Mogoče RadTech ClearCal Anti-Glare Film?
|
|||||
Uporablja kdo tale RadTech ClearCal Anti-Glare Film?
Zanima me ali koliko ta film poslabša kvaliteto/svetlost mbp-ja? _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |