Gledal sem na tujih forumih, pa je zgleda rešitev le v ročnih nastavitvah v finderju. To zopet nisem pričakoval od Appla.
Ima kdo rešitev ali podobne izkušnje?
| težave z datumom v Imovie | |||
Zopet imam težave. Pri uvozu posnetkov s kamere (DVD) mi prikaže napačne datume posnetkov!?
Gledal sem na tujih forumih, pa je zgleda rešitev le v ročnih nastavitvah v finderju. To zopet nisem pričakoval od Appla. Ima kdo rešitev ali podobne izkušnje? |
|||
Asi sigurn, da so napacni ker js dvomim. Misl, da je tezava v kameri oziroma mediju iz kerega si importiral stvari in ne v samem iMoviju
|
|||
Kaj pa, če imaš v kameri napačno nastavljen datum?
|
|||
Ne, sem večkrat preveril. Gledal sem tudi na tujih forumih in imajo podobne težave. Očitno je od kamere do kamere različno. Moraš pač v finderju ročno popraviti. Je pa čudno, da v Applu tega še niso popravili.
|
|||
Ne morem verjeti. Ravnokar sem posnel nekaj s kamero in dal v imovie...in datum je zopet napačen. Kaže mi celo 5. julij!!!!! čeprav imam v kameri vse pravilno nastavljeno. Pogledam v finderju in mi v "get info" kaže, da je bila datoteka ustvarjena 5. julija.
Potem sem pa kamero priključil na HP-ja (windows xp) in mi pravilno kaže, kdaj je bila datoteka ustvarjena oziroma posneta. Ali kdo ve, v čem je težava?????? |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |