Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Naslednja
iPad v SLO
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #341   Objavljeno 24.03.2012 23:03:02
Re: iPad v SLO
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
@andrei6 samo da si zrihtal in da si sedaj zadovoljen… Very Happy naj ti novi dobro služi Wink

Stevie Wozniak

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #342   Objavljeno 25.03.2012 07:08:04
MedusasPath je napisal/a:
Pa so sploh kje imeli 64GB Wi-Fi only modele?

Ne, nikjer, saj to je porazno. Upam, da bodo napako popravili v naslednji pošiljki. Kdaj bo, se ne ve, predvidoma pa morda že v roku 14 dni ali še prej.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Prispevek: #343   Objavljeno 25.03.2012 08:12:37
Andrei6, super. Vem kako bi se jaz počutila On no

Se pa na iPadih več kot pozna, da je skoraj v celoti ročno izdelan in različne komponente (različni dobavitelji) Smile Točno se vidi, kako ima določena serija isti "problem". Dejansko je vsak iPad unikat, kar tudi nekaj šteje Very Happy če je dobro izdelan seveda.
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #344   Objavljeno 25.03.2012 09:48:41
Takih reklamacij bo očitno pri ipadu 3 še veliko
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #345   Objavljeno 25.03.2012 09:56:02
in ob tako množični proizvodnji je tudi kako gnilo jajce- JASNO Very Happy Razz

Jabuček

Moški

Prispevek: #346   Objavljeno 25.03.2012 10:01:27
Hmm počakajmo pa da vidimo kaj se bo dogajalo naprej Very Happy
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #347   Objavljeno 25.03.2012 10:14:03
Itak pa bo ista zgodba ko bo na poti iPhone 5 koliko reklamacij, kok je apple padel v kvaliteti bla bla bla… ene in iste zgodbe , a na koncu vseeno vsi kupijo … Very Happy Jaz tudi nisem pričakoval problemov takrat ko sem kupil iPhone 4,enostavno gres na servis dobis novega in uporabljas naprej to je to… brez naprave si pa največ 1 dan ( epl,pro-servis ) Wink

Jablanator

Kraj: Novo mesto
Moški

Prispevek: #348   Objavljeno 26.03.2012 13:48:58
A res ne bo nobenih posiljk novega iPad-a 16 GB Wifi only do maja 2012? Pise: http://www.i-store.si/ipad/

A si ti nor, ne morm cakat do takrat.

A ma kdo vec informacij?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #349   Objavljeno 26.03.2012 14:03:24
Enega novega imas v malih oglasih... >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=31152

Jablanator

Jablanator

Kraj: Novo mesto
Moški

Prispevek: #350   Objavljeno 26.03.2012 14:05:50
Jest je napisal/a:
Enega novega imas v malih oglasih... >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=31152

Sm vse precekiral, zal je bele barve, jaz hocem crnega....Hvala vseeno!

Prej sm klical povsod iStore, iStyle, EPL, Big Bang, Harvey Norman in ne vejo kdaj bo nova posiljka...mogoce ta tedn mogoce 2 tedna...
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #351   Objavljeno 26.03.2012 14:06:57
Molle4 je napisal/a:
A res ne bo nobenih posiljk novega iPad-a 16 GB Wifi only do maja 2012? Pise: http://www.i-store.si/ipad/

A si ti nor, ne morm cakat do takrat.

A ma kdo vec informacij?

Meni je v Comshopu rekel, da ga po naročilu dobim v roku DO 14 dni... Zdaj samo še čakam, da potrdi to (se je posebej pozanimal pri šefih) in ČE bo potrdil, da bom seveda vplačal in počakal. Sicer pa ja, v Harvey Normanu sem slišal, da dodatne pošiljke naj ne bi dobili prej kot v roku enega meseca... torej bi se zadeva resnično znala zavleči tja do maja, saj je že skoraj april. Upam pa samo, da bodo potem imeli dovolj WiFi only modelov (predvsem 64Gb, ki so ga tokrat povsem zanemarili), da ga pač kupimo... Bedno se ti samo zdi, da so se uradno začeli prodajati tudi pri nas, pa pol kupcev sploh ni prišlo do njega, sedaj pa posiljujejo samo še s tistimi 4G modeli, ki se jih ne morejo znebiti... Jaz za 120 EUR razlike raje počakam še en mesec, če bo treba. Itak v nobenem primeru ne bom menjal ob prihodu naslednjega modela, zato en mesec gor ali dol. Bi pa seveda raje videl, da bi ga že danes imel na mizi, saj sem v petek tudi šel v BTC s tem namenom, da ga kupim, pa sem bil še eden osmoljencev...

Dobavitelj ga tukaj serje, če se mene vpraša, ker ni usklajen s povpraševanjem trga... Angry
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Prispevek: #352   Objavljeno 26.03.2012 14:16:53
Po tvoje ga je sral dobavitelj tudi pri iPhone 4S, ko jih je dobavil samo 40? Ja je pa res kekec tale dobavitelj, da misli da bo prodal le 40 iPhonov in kot kaže je tako ubrisan, da tudi pri iPadih nima občutka :alien:

Se lahko prosim že enkrat daste prepričat, da če bi se jih dalo dobiti bi jih vsi prodajalci z veseljem naročili!
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #353   Objavljeno 26.03.2012 14:27:42
pa3cija je napisal/a:
Po tvoje ga je sral dobavitelj tudi pri iPhone 4S, ko jih je dobavil samo 40? Ja je pa res kekec tale dobavitelj, da misli da bo prodal le 40 iPhonov in kot kaže je tako ubrisan, da tudi pri iPadih nima občutka :alien:

Se lahko prosim že enkrat daste prepričat, da če bi se jih dalo dobiti bi jih vsi prodajalci z veseljem naročili!

Saj nisem rekel, KATERI dobavitelj... Slovenski verjamem, da ni imel ne vem kakšne besede, ker smo za Apple itak kekci, ki v svetovnem merilu kupimo kakšen promil vse proizvodnje, ampak dejstvo je, da sedaj na policah stoji ne vem koliko modelov 4G, ki NE gredo v promet, med tem, ko iPada željni kupci čakamo na wiFi only modele, ki jih v ZDA dobiš za vsakim vogalom... Nekdo, pa naj bo to na evropski ravni ali pa celo v samem Applu, se je za slovenski trg pač uštel in pripravil nesorazmerne kolilčine... Does it makes any sence to you?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #354   Objavljeno 26.03.2012 14:40:32
Nikoli ne mores vnaprej vedeti kaj se bo bolje prodajalo... Ce se prav spomnim, je bilo na otvoritvi trgovine EPL na kongrescu receno, da so imeli vseh iPadov precej (takrat se mi zdi, da je bilo 100€ popusta prvi dan otvoritve)... in najbolj so sli v promet iPad 2 32GB WiFi+3G ... ceprav so mislili, da bo slo najvec najcenejsih (torej 16GB WiFi only) ...

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #355   Objavljeno 26.03.2012 14:41:46
4g model je fefinitivno predrag. 120€ da boš mel mobilni internet? Skoraj vsaj novejši pametni telefon ima personal hotspot, in vsak ga ima ponavadi seboj. Vklopiš in brskaš po ipadu. če bi bil 4g model za recimo 50€ dražji, bi šel za med!
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #356   Objavljeno 26.03.2012 14:45:28
sasoz je napisal/a:
4g model je fefinitivno predrag. 120€ da boš mel mobilni internet? Skoraj vsaj novejši pametni telefon ima personal hotspot, in vsak ga ima ponavadi seboj. Vklopiš in brskaš po ipadu. če bi bil 4g model za recimo 50€ dražji, bi šel za med!

"Predrag" je relativen pojem ... Dobrih 100€ tudi stane MiFi routercek ... Meni se zdi recimo prevelika razlika med razlicnimi velikostmi pomnilnika... Ker 100€ za 16GB pomnilniski čip je ogromno Smile ... 16GB SD kartico dobis v maloprodaji za dobrih 10€ Very Happy Very Happy Very Happy

Sicer pa tale varianta s tetheringom je dobra le za silo... ker ce na telefonu vklopis tethering in uporabljas to povezavo preko WiFi, je baterija v telefonu v dveh, treh urah prazna ... Very Happy

Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #357   Objavljeno 26.03.2012 14:46:27
sasoz je napisal/a:

No, deloma se tudi sam strinjam s to oceno, saj pri nas LTE tehnologije ne moremo koristiti, pa naj 3G še tako "leti", kot so pokazali nekateri uporabniki. Še vedno ne "leti" toliko kot LTE, zato je ZA NAS morda 120 EUR res predrago (v tem trenutku teničnega razvoja mobilnega interneta), sicer pa se mi zdi čisto fer cena za tiste, ki res lahko izkoristijo 4G omrežje.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #358   Objavljeno 26.03.2012 14:51:07
Jest je napisal/a:

Sicer pa tale varianta s tetheringom je dobra le za silo... ker ce na telefonu vklopis tethering in uporabljas to povezavo preko WiFi, je baterija v telefonu v dveh, treh urah prazna ... Very Happy

Točno to… sploh pa za 4S bi rabil met podaljšek s seboj če bi se paril z ipadom ali pa kak akumulator.Zato pa sem se jaz tako veselil ko sem videl funkcijo možnosti paritve iz novega ipada…,kjer je baterija cist drugi pojem in bi nadomestil Mifi res pa da bi potem večkrat polnil ipada ampak zaenkrat bi mi bilo bolj pri srcu kot pa še dodaten strošek za mifi. Crying or Very sad ampak vprašanje kaj bo z nami ,ki imamo mobitelov internet bo za nas funkcija sploh kdaj mogoča??
@ Jest se ti mogoče kaj sanja??? Confused Embarassed Sad

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #359   Objavljeno 26.03.2012 14:57:15
iPaddy je napisal/a:
No, deloma se tudi sam strinjam s to oceno, saj pri nas LTE tehnologije ne moremo koristiti, pa naj 3G še tako "leti", kot so pokazali nekateri uporabniki. Še vedno ne "leti" toliko kot LTE, zato je ZA NAS morda 120 EUR res predrago (v tem trenutku teničnega razvoja mobilnega interneta), sicer pa se mi zdi čisto fer cena za tiste, ki res lahko izkoristijo 4G omrežje.

To ti je menda jasno, da se model 4G zna povezovati tudi v 3G, 2G in pocasenjsa omrezja? Neumno se mi slisi ta argument, da 4G je brezveze, ker da pri nas ne deluje Confused

Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #360   Objavljeno 26.03.2012 14:58:36
iDavid4 je napisal/a:
Točno to… sploh pa za 4S bi rabil met podaljšek s seboj če bi se paril z ipadom ali pa kak akumulator.Zato pa sem se jaz tako veselil ko sem videl funkcijo možnosti paritve iz novega ipada…,kjer je baterija cist drugi pojem in bi nadomestil Mifi res pa da bi potem večkrat polnil ipada ampak zaenkrat bi mi bilo bolj pri srcu kot pa še dodaten strošek za mifi. Crying or Very sad ampak vprašanje kaj bo z nami ,ki imamo mobitelov internet bo za nas funkcija sploh kdaj mogoča??
@ Jest se ti mogoče kaj sanja??? Confused Embarassed Sad

Slej ko prej bo verjetno mogoca... Kdaj pa to bo, pa ne znam povedati... Wink

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani