Zanima me, če se bo iPhone ponoči sam prestavil na poletni čas?
Zjutraj imam namreč namen gledati Formulo 1 in me mora iPhone pravočasno zbuditi.
Hvala za info.
| Sprememba na poletni čas | |||||
Zanima me, če se bo iPhone ponoči sam prestavil na poletni čas?
Zjutraj imam namreč namen gledati Formulo 1 in me mora iPhone pravočasno zbuditi. Hvala za info. |
|||||
Ja... sam se nastavi.
|
|||||
Si sposodim temo - ura se ni avtomatsko prestavila na poletni čas. Zakaj ne? Še kdo s podobno težavo?
|
|||||
Settings -> general -> international -> region format -> Slovenia Settings -> general -> date & time -> set automatically -> ON Settings -> general -> date & time -> time zone -> Ljubljana Kar tezko malce po nastavitvah pobrskat.. |
|||||
Jao se opravičujem, iphone je ok, sam zatajila je druga budilka
![]() |
|||||
Kaj to mislis z "druga" budilka?
|
|||||
Verjetno kakšna Alarm Clock app?
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
ne ne - za bujenje imam radijsko vodeno budilko. Se zbudim zjutraj - naj bi se ob 6. - Ok in grem po običajnih stvareh - pogledam iPhone in kaže 5. In podvomim v iPhone.
Na koncu ugotovim, da iPhone kaže OK in da sem vstal eno uro prezgodaj, ker ta radijsko vodena ni kazala prav. Se opravičujem za zmedo |
|||||
A jutri se premakne ob istem času kot naj se bi, se pravi iz 2h na 1h? Al ima kakšne svoje ure, ko se premakne?
|
|||||
ne si pozabit spremenit še časa v vašem profilu na jabuk.si
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |