| iPhone in filmi | |||||
Bom kr tukej prašal, da ne bo nove teme. Naložil sem si movie player za iphone, šel pod media sharing in dal en film v ta program. Ko ga zaženem na iphonu pa ga predvaja ekstra počasi, zatika se, sploh ne morem reči da gledam film. Medtem ko mi cinexplayer na iphonu deluje tekoče, odlično. Vendar cinexplayer ne podpira wmv formata in sem zato potreboval drug program
|
|||||
jst mam vlc player in predvaja vse...
|
|||||
Ja očitno je kodek tisti, ki ni ravno optimalen. Zamenjaj player ali pa pretvori v format, ki ga bo znal predvajati tekoče. Predlagam mp4 (h.264 + aac). Handbrake je brezplačen in dober program za konverzijo in imaš že vpisane profile tako za iPhone, kot za iPad.
Za Windows sistem pa imaš na voljo še Movies2iPhone, ravnotako odličen program. |
|||||
Hvala, sam sem se bolj nagibal k temu, da mi ne bo potrebno convertati ampak očitno je to še najbolj optimalna rešitev |
|||||
Tole converta en film 300m celi 2 uri
|
|||||
zdravo..a mi lahko kdo prosim pove kako si naložit filme na iphone 4 plus podnapisi..kaj vse rabim..hvala..
|
|||||
handbrake, potem pa samo konvertaš film v pravi format in "vžgeš" podnapise.
|
|||||
nažalost sm bol ko ne lajek glede tega..tak da ne vem ka misliš s tem handbrake..če lahk mi opišeš |
|||||
handbrake je program s katerim boš film ki je verjetno .avi file konvertal v file ki ga prepoznajo iTunesi in posledično iNaprave. Tako da samo pogooglaj handbrake, je pa zastonj.
|
|||||
Filme konvertaj v mp4format z podnapisi.
|
|||||
uh ste zakomplicirali, potegni si dol iz app stora program Av player in potem lahko preneseš s tem programom preko wifi s tvojega računalnika kakršenkoli film s podnapisom vred in tu ni potrebno nobenega konvertiranja. Če boš slučajno naredil tako, si nastavi v podnapisih Windows 1250 srednje evropsko kodiranje, da ti bo pravilno prikazovalo š, ž, č itd. Seveda tale programček ni zastonj, je pa tistih nekaj malega eu vreden. Navodila, kako se prenašajo filmi pa imaš v help datoteki v samem programu. |
|||||
Jst uporabljam GoodPlayer ... odličen!
|
|||||
Pozdravljeni!
Zakaj mi noče v mapi video na iphonu 4s prikazat sinhroniziranih filmov? Na 3 gs mi je vse normalno delalo. Sem pa tudi poizkusu z brisanjem iz itunsov in ponovno nalaganje pa spet isto. V čem je problem? Hvala |
|||||
Rešil.
v restrictions so bli filmi na off!!!! |
|||||
Js bi pa uprašal če se da v CineXPlayer nardit da čšž delajo??
_________________ Three apples changed the world: The one that Eve ate. The one that fell on Newton's head. The one that Steve Jobs built. |
|||||
Ali AV Player ne obstaja več
Lp |
|||||
se da, encoding spremeni da bojo podnapisi "windowsCP1250" AVPlayer-ja pa že nekaj časa ni več v appstoru, baje do nadaljnega |
|||||
In kateri je najbolj soroden AVPlayer-ju
|
|||||
Pomojem mnenju CineXPlayer, ker podpira vse.
|
|||||
GoodPlayer
Lp, |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |