adler je napisal/a: |
no da še jaz rečem kakšno ![]() sem na tušmobilu že dobre tri leta oz. od samega začetka šel sem k njim iz čisto preprostega razloga, prej sem imel simobil in sem plačeval mesečno v sedanjem preračunu po 70 do 80 eur,ker je pač večina imela mobitel naročnino... res sem za finto vzel paket 50 in glej ga zlomka vse do sedaj nisem še nikoli prebil limita. kar se pa tiče teme sem lani podaljšal razmerje in kupil iphon preko njih torej 3G varianto in sem vesel ![]() tako da fantje ne "šinfat" operaterja ker ponuja takšne in drugačne modele telefonov po cenah, ki se pač operaterju zdijo zanimive še posebej pa,če so zanimive za kupce kar seveda so,ker imam kolega ,ki ima njihovo podružnico in verjemite mi,do sedaj je prodal 25 iphonov samo on tako,da ifončki gredo v prodajo pa tudi, če so po vaše po "tako veliki ceni". pač vsi neradi kupujejo na črno oz. iz tujine ![]() kar pa se tiče samega tušmobila in njegovega signala pa vam povem,da ga ima vsepovsod najmanj dve črtici ( seveda ocenjeno z moje strani po črticah na mojem iphonu) |
prej bi rekel, če ga kupiš pri tušu da si ga kupil na črno, kot v italiji ...