iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev
|
Jablanator
Kraj: Portorož |
|
 |
|
Prispevek: #21 Objavljeno 19.03.2012 17:49:12 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Dobrota = sirota
Tako je bilo in bo ostalo. Na žalost.
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #22 Objavljeno 19.03.2012 18:02:27 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Pa ne razumete, da je to popolnoma "normalen" pojav? Pod katerim "ciglom" pa živite vsi? Ne da bi zagovarjal takšne ljudi, ampak jamrati v nedogled je tudi bv... ukineš mu repo in objaviš svojega. Tako pač gre to...
In da je zdaj avtor tako užaljen, da ne bo več nudil prevoda (KI JE ŽE UREJEN IN POPRAVLJEN) je pa tudi malce smešno
In vse zaradi tega, ker je brez pojasnila umaknil prevod ( v zameno za ajfoun) Ljudje so pač želeli prevod nazaj...
Morda bi bilo bolje, da bi to objavil na forumu in na repotu, pa bi ljudje morda znali počakati.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #23 Objavljeno 19.03.2012 18:36:42 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
hasko23 je napisal/a: | Res je da sem hotel za 14 dni odstraniti pakete z namenom, ker bi lahko za ves trud, ki sem ga vložil v slovenske pakete prejel brezplačen iPhone4s, vendar sem se zaradi takšnih kot je Bosko, lahko obrisal pod nosom. |
hasko23 je napisal/a: | Zato ker bi prodajalcu iphonov za zameno ponudil pakete, sedaj pa jih je dobil na repository-u od boska. |
Če prav razumem, si hotel nategnit prodajalca?
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Črnomelj |
|
 |
|
Prispevek: #24 Objavljeno 19.03.2012 19:09:24 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Ne, ne razumes pravilno,... Prevodi so njegovi,... Bosko jih je pa ukradel in jih postavil na svoj streznik,... Sedaj Bosko ponuja njegove prevode ostalim,... In ga predstavlja kot svojega,... Ceprav ni njegov,... Razumes ?
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Horjul |
|
 |
|
Prispevek: #25 Objavljeno 19.03.2012 19:22:01 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
iGorenc je napisal/a: | Ja to je pa res isto jao...da nekomu poberes zasluge za dolge ure dela ni enako kot prenesti en album iz piratebaya. Bi bilo ce bi objavil komad recimo Rolling in the deep in se podpisal pod njega kot da si ga ti ustvaril. Dejstvo je, da sii je Ales pac zasluzil iphone 4s, ki pa ga ne bo zaradi nekoga prejel. In verjemi lakai, da ni sel prevajati zaradi sebe ali pa zaradi iphona 4s, ki ga takrat se sploh ni bilo. Tu ima Ales popolnoma prav in treba ga je podpreti! Krademo pa itak vsi, kok ljudi pa ima na racunalniku vse kupljeno? Ne bodimo pikolovski no... |
Jaz npr imam VSE legalno.
_________________ _____________
Macbook Pro 15", 2.53GHz, iPod Classic 30 GB, iPod Nano 4 GB, Airport Extreme, iPhone 4S, iPad 32 GB 4G, iPphone 6, iPhone 7
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: ThePirateBay.... |
|
 |
|
Prispevek: #26 Objavljeno 19.03.2012 19:23:49 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Jz da se matram drug pa zasluge pobira no way mu dam čist prov naj ukine slo jezike in podobno.
Itak pa, da jaz dobim iIzdelek v slo jeziku ja neznam uporabljat trd. 
_________________ Lp,Dejc

|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #27 Objavljeno 19.03.2012 19:27:08 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
scoop je napisal/a: | Ne, ne razumes pravilno,... Prevodi so njegovi,... Bosko jih je pa ukradel in jih postavil na svoj streznik,... Sedaj Bosko ponuja njegove prevode ostalim,... In ga predstavlja kot svojega,... Ceprav ni njegov,... Razumes ? |
To je druga zgodba.
On je rekel, da je želel za 14 dni umaknit prevode, da bi jih dal nekemu prodajalcu v zameno pa bi dobil 4s. Iz tega lahko razumemo, da bi bili prevodi po 14 dneh spet dostopni. Na koncu bi on imel 4s, prodajalec pa bi se obrisal pod nosom?
|
 |
Stevie Wozniak
|
|
 |
|
Prispevek: #28 Objavljeno 19.03.2012 19:44:11 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Ali pa bi on imel iPhone 4S, prevodi, pa bi bili plačljivi ...
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Trbovlje |
|
 |
|
Prispevek: #29 Objavljeno 19.03.2012 21:32:49 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
grizli123 je napisal/a: | Ali pa bi on imel iPhone 4S, prevodi, pa bi bili plačljivi ... |
Prevodi niso nikoli bili plačljivi in tudi nikoli nebi bili!!!
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #30 Objavljeno 19.03.2012 21:38:16 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Sergei je napisal/a: | Če prav razumem, si hotel nategnit prodajalca? |
Ne razumem zakaj bi ga nategnil?
Netegoval bi lahko vas če bi zadnja tri leta prodajal pakete po 10€ tako kot so to nekateri počeli in bi si dosedaj z vašim denarjem kupil še kaj več. Pa mi je marsikdo svetoval naj jih prodajam vendar sem bil pošten in jih dajal zastonj, sedaj pa vidimo kako je bit pošten, da se je sedaj našlo celo nekaj uporabnikov, ki obtožujejo mene !?!?!?
|
 |
Stevie Wozniak
|
|
 |
|
Prispevek: #31 Objavljeno 19.03.2012 21:42:23 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Jaz sem razumel, kot, da bi ti, zamenjal prevode za iPhone 4S, on (tisti, s katerim bi zamenjal) pa bi potem te prevode prodajal, in yaslužil še več, kot vrednost iPhona 4S. Tako sem jaz razumel ...
|
 |
Jablanator
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #32 Objavljeno 19.03.2012 21:43:08 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
hasko23 je napisal/a: | Ne razumem zakaj bi ga nategnil?
Netegoval bi lahko vas če bi zadnja tri leta prodajal pakete po 10€ tako kot so to nekateri počeli in bi si dosedaj z vašim denarjem kupil še kaj več. Pa mi je marsikdo svetoval naj jih prodajam vendar sem bil pošten in jih dajal zastonj, sedaj pa vidimo kako je bit pošten, da se je sedaj našlo celo nekaj uporabnikov, ki obtožujejo mene !?!?!? |
hasko23 naj te ne motijo posamezniki, ki tako ali tako v večini primerov ne vedo o čem govore in za kaj se sploh gre?
Sam te absolutno podpiram, edino žal mi bo, če te je to toliko potrlo, da ne vidiš smisla več naprej.
Upam, da boš še naprej ustvarjal in nas razveseljeval. Pa tudi ne bom se branil nagraditi dobrih app. 
_________________ Lp Tom
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #33 Objavljeno 19.03.2012 21:44:24 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
iGorenc je napisal/a: | Ja to je pa res isto jao...da nekomu poberes zasluge za dolge ure dela ni enako kot prenesti en album iz piratebaya. Bi bilo ce bi objavil komad recimo Rolling in the deep in se podpisal pod njega kot da si ga ti ustvaril. Dejstvo je, da sii je Ales pac zasluzil iphone 4s, ki pa ga ne bo zaradi nekoga prejel. In verjemi lakai, da ni sel prevajati zaradi sebe ali pa zaradi iphona 4s, ki ga takrat se sploh ni bilo. Tu ima Ales popolnoma prav in treba ga je podpreti! Krademo pa itak vsi, kok ljudi pa ima na racunalniku vse kupljeno? Ne bodimo pikolovski no... |
Jest mam vse kupljeno! Z ukradenim denarjem  Šalo na stran - podpiram Haskota, trud je trud, zdej če si se tolk potrudil, jebiga, naletel si na mino ki ti je ne privoščimo..ampak misli dalje - si pomislil da bi probal iz tega iztisnit kaj dobrega? Če drugega ne - znanje imaš, pejt ga prodajat....
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #34 Objavljeno 19.03.2012 23:20:35 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
grizli123 je napisal/a: | Jaz sem razumel, kot, da bi ti, zamenjal prevode za iPhone 4S, on (tisti, s katerim bi zamenjal) pa bi potem te prevode prodajal, in yaslužil še več, kot vrednost iPhona 4S. Tako sem jaz razumel ... |
On bi dal meni iPhone4S jaz bi pa skrbel da bi bili njegovi telefoni opremljeni z paketi.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #35 Objavljeno 19.03.2012 23:23:09 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
hasko23 je napisal/a: | On bi dal meni iPhone4S jaz bi pa skrbel da bi bili njegovi telefoni opremljeni z paketi. |
Se pravi, da paket ne bi bil več (brezplačno) javno dostopen? Iz tvojega prvega posta se razbere, da bi paket samo za 14 dni umaknil, da bi dobil 4s potem pa bi bil spet dostopen vsem.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #36 Objavljeno 19.03.2012 23:26:36 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Najlaži je to rešt s palco za golf. 9 IRON ALWAYS DOES THE TRICK
Brez heca, sem čisto na tvoji strani. Me pa zanima, zakaj nisi zadeve patentiral, četudi je bila zastonj?
_________________ mare
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #37 Objavljeno 19.03.2012 23:26:50 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Sergei je napisal/a: | Se pravi, da paket ne bi bil več (brezplačno) javno dostopen? Iz tvojega prvega posta se razbere, da bi paket samo za 14 dni umaknil, da bi dobil 4s potem pa bi bil spet dostopen vsem. |
Paketi bi bili še vedno brezplačni in dostopni vsem tako kot so bili do sedaj.
|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Logatec |
|
 |
|
Prispevek: #38 Objavljeno 19.03.2012 23:29:35 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #39 Objavljeno 19.03.2012 23:46:45 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
|
 |
Jablanator
Kraj: ceršak |
|
 |
|
Prispevek: #40 Objavljeno 20.03.2012 10:33:58 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
oj hasko23 tudi jaz te podpiram in stojim za tvojimi besedami.Moje mnenje je da razvijaj dalje in ne vrzi vsega v kos zaradi d......!Ustvarjaj dalje in se trudi za sebe ter za nas ki te podpiramo in ti stojimo ob strani.Tvoji prevodi so bili izvrstni te morem pohvalit in mislim da drugi jabucki isto mislijo.In videl bos da bos poplacan ali nagrajen za to ustvarjeno delo enga dne.Vem pa da te take stvari znajo izcrpati do konca da potem ne vidis vec smisla.
to je moje osebno mnenje.upam da sem ti lahko vsaj malo pomagal z besedami.
Hasko23 you rules:))
lp
robi
_________________ robert kajtna
|
 |