iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev
|
Stevie Jabuk
Kraj: Trbovlje |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 18.03.2012 10:21:55 iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Pozdravljeni.
Sem avtor Slovenskih paketov od iOs 4.2.1 naprej. Z zagotovostjo lahko trdim da je slovenski paket za iOs 5, ki ga ponuja Bosko in ga prikazuje kot za svojega, bil narejen iz moje strani. Napake ki so bile v mojih paketih so iste kot v paketih ki so na njegovem repository-u, kar pa nikakor ne more biti naključje.
Res je da sem hotel za 14 dni odstraniti pakete z namenom, ker bi lahko za ves trud, ki sem ga vložil v slovenske pakete prejel brezplačen iPhone4s, vendar sem se zaradi takšnih kot je Bosko, lahko obrisal pod nosom.
To je tudi razlog da paketa nisem dal nazaj v cydio in storil bom vse kar bom lahko, da bom odstranil svoje pakete iz njegovega repository-a.
Vedno sem ponujal pakete brezplačno in nisem nikoli prejel niti centa, zato me še dodatno razjezi, da nekdo napiše, da me je nekdo podkupil in sem zato pakete premaknil drugam.
Lp,
Aleš
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: ThePirateBay.... |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 18.03.2012 11:03:35 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Kako, da nisi mogel nekako to zaščitit pred tem da drugi pobirajo zdaj zasluge na tvoj račun in trud.
Bosko lahko te je sram če je to vse res!?
_________________ Lp,Dejc

|
 |
Stevie Wozniak
Kraj: Tam kjer cveti brnistra |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 18.03.2012 12:02:49 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Tega pa je res lahko sram!!!!
_________________ Lp Andrej
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 18.03.2012 12:03:37 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
To je sigurno res ker sem dva dni pregledoval pakete in so napake, 100% enake kar ne more nikakor biti naključje. Namenoma sem si naložil paket iz njegovega repository-a in videl da so to moji paketi.
Glede zaščite niti ne vem kako bi to lahko naredil, ker nimam dovolj znanja okrog cydie.
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Celje |
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 18.03.2012 12:13:13 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
sramota res!
|
 |
Stevie Wozniak
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 18.03.2012 12:20:42 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Kva je fora, da ukaradeš, nekaj, kar lahko dobiš, zastonj, ker se je nekdo potrudil, in ustvaril nekaj .... Če je to res, te je bosko, lahko ZARES sram ...
|
 |
Jablanator
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 18.03.2012 12:43:16 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
SRAMOTA IN ŠE ENKRAT SRAMOTA.
Lahko je z tujim ti.em po koprivah opletati.
Čisto sočustvujem in razumem hasko23 , kajti ves trud ti je pobran in pokraden. Resnica bo pa že prišla na plano.
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 18.03.2012 13:12:47 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Nekdo je nekaj časa nazaj že vprašal Boska če je ta paket njegov ali moj pa ni bilo odgovora iz njegove strani. Res sem veliko truda uložil v vse pakete od 4.2.1 naprej, zato sem bil tudi vesel da bom dobil iPhone 4S brezplačno, da bi lahko pakete delal tudi za iPhone 4S, vendar če sem odkrit me je sedaj minilo do vsega. Tudi en kup popravkov imam že narejenih za iPhone 4 in iPad iOs5 vendar se mi zdi zamalo da jih objavim, da jih nekdo potem predstavi za svoje.
|
 |
Stevie Wozniak
Kraj: Izola, Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 18.03.2012 13:33:16 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
hasko23 je napisal/a: | Nekdo je nekaj časa nazaj že vprašal Boska če je ta paket njegov ali moj pa ni bilo odgovora iz njegove strani. Res sem veliko truda uložil v vse pakete od 4.2.1 naprej, zato sem bil tudi vesel da bom dobil iPhone 4S brezplačno, da bi lahko pakete delal tudi za iPhone 4S, vendar če sem odkrit me je sedaj minilo do vsega. Tudi en kup popravkov imam že narejenih za iPhone 4 in iPad iOs5 vendar se mi zdi zamalo da jih objavim, da jih nekdo potem predstavi za svoje. |
Te bomo povsem razumeli, če paketa ne boš izdajal več  mene bi tudi minilo 
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 18.03.2012 18:30:53 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Mah daj no. Sej te razumem, da ni kul. Si pa potreboval tudi 3leta za obrazložitev. Paketi so zginjali čez noč ipd...
in če imaš že vse narejeno v čem je finta, da ne objaviš? Očitno ti je bil primarni cilj 4s in ti je malo mar za uporabnike... Pa ok! ne obsojam. Vsakemu svoje, pač poveš direkt in je to to. Zdaj pa si tako ali tako razkril bedaka in je zgodba blizu konca. Objavi pakete pa je. Ali pa ne. Bo jih pa nekdo drug... Garantiram 
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Horjul |
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 18.03.2012 18:44:42 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
hasko23 je napisal/a: | Pozdravljeni.
Sem avtor Slovenskih paketov od iOs 4.2.1 naprej. Z zagotovostjo lahko trdim da je slovenski paket za iOs 5, ki ga ponuja Bosko in ga prikazuje kot za svojega, bil narejen iz moje strani. Napake ki so bile v mojih paketih so iste kot v paketih ki so na njegovem repository-u, kar pa nikakor ne more biti naključje.
Res je da sem hotel za 14 dni odstraniti pakete z namenom, ker bi lahko za ves trud, ki sem ga vložil v slovenske pakete prejel brezplačen iPhone4s, vendar sem se zaradi takšnih kot je Bosko, lahko obrisal pod nosom.
To je tudi razlog da paketa nisem dal nazaj v cydio in storil bom vse kar bom lahko, da bom odstranil svoje pakete iz njegovega repository-a.
Vedno sem ponujal pakete brezplačno in nisem nikoli prejel niti centa, zato me še dodatno razjezi, da nekdo napiše, da me je nekdo podkupil in sem zato pakete premaknil drugam.
Lp,
Aleš |
Se strinjam, da krasti ni lepo. Ampak glede na to, da se pritožuješ... Koliko SW na tvojem računalniku je nelegalno? Imaš vse legalno? Mooooooočno dvomim...
_________________ _____________
Macbook Pro 15", 2.53GHz, iPod Classic 30 GB, iPod Nano 4 GB, Airport Extreme, iPhone 4S, iPad 32 GB 4G, iPphone 6, iPhone 7
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 18.03.2012 20:56:45 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
cbb je napisal/a: | Se strinjam, da krasti ni lepo. Ampak glede na to, da se pritožuješ... Koliko SW na tvojem računalniku je nelegalno? Imaš vse legalno? Mooooooočno dvomim... |
Ja to je pa res isto jao...da nekomu poberes zasluge za dolge ure dela ni enako kot prenesti en album iz piratebaya. Bi bilo ce bi objavil komad recimo Rolling in the deep in se podpisal pod njega kot da si ga ti ustvaril. Dejstvo je, da sii je Ales pac zasluzil iphone 4s, ki pa ga ne bo zaradi nekoga prejel. In verjemi lakai, da ni sel prevajati zaradi sebe ali pa zaradi iphona 4s, ki ga takrat se sploh ni bilo. Tu ima Ales popolnoma prav in treba ga je podpreti! Krademo pa itak vsi, kok ljudi pa ima na racunalniku vse kupljeno? Ne bodimo pikolovski no...
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #13 Objavljeno 18.03.2012 21:50:01 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Eh daj no. Bla bla.
Naj objavi ce ima narejeno, ostalo je history in mene kot uporabnika bore malo zanima... Ceprav socustvujem, normalno. Tako pac je. Kje pa bi bili, ce bi vsi jokali v nedogled za pripeteno krivico. Ja?
Ne razumem pa finte zakaj ne bi zdaj objavil prevoda nazaj na cydio, ce ima namen obstojecenega ukiniti
Pa da ne bo kdo mislil, da ga hocem zase... Slo mi ne sede v iOS 
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Novo mesto |
|
 |
|
Prispevek: #14 Objavljeno 18.03.2012 22:05:07 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #15 Objavljeno 19.03.2012 05:06:22 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
lakai je napisal/a: | Očitno ti je bil primarni cilj 4s in ti je malo mar za uporabnike... |
Če bi bilo temu tako potem ne vem zakaj nisem hotel za pakete računati, ko mi je to marsikdo svetoval. iPhone 4S je bila samo priložnost da v teh 3 letih vloženega dela tudi jaz dobim nekaj brezplačno, tako kot ste vi vedno dobivali pakete.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #16 Objavljeno 19.03.2012 07:25:15 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
cbb je napisal/a: | Se strinjam, da krasti ni lepo. Ampak glede na to, da se pritožuješ... Koliko SW na tvojem računalniku je nelegalno? Imaš vse legalno? Mooooooočno dvomim... |
glede na to da nisi odgovoril, smatram da bo kar držalo..
to je tista "fora"..na piratskih windowsih, s piratskimi programi zripaš film, ki si ga downloadal z najljubšega trackerja...nato se nekdo drug podpiše pod tvoje "avtorsko" delo in jokaš da ti je "ukradel" release...
ko kupiš originalno vso programsko opremo, ki jo potrebuješ za nek projekt (to velja za vsako zadevo, pa če tudi se uporabi le za sekundo oz. teče le v ozadju), takrat lahko govoriš, da ti je nekdo nekaj ukradel do takrat pa le pššššššš...
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Maribor |
|
 |
|
Prispevek: #17 Objavljeno 19.03.2012 13:29:52 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Se sploh smatra kraja če je neka stvar zastonj ? 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #18 Objavljeno 19.03.2012 13:45:07 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
scrm je napisal/a: | Se sploh smatra kraja če je neka stvar zastonj ?  |
če je stvar brezplačna, to še ne pomeni, da avtor nima pravic glede distribucije oz. podobnih pravic... oz. lahko zahteva, da se zadeva ne distribuira izven "avtoriziranih" kanalov, da se ne spreminja, itd itd...
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #19 Objavljeno 19.03.2012 14:40:17 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Zakaj zdej ne boš dobil 4s?
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #20 Objavljeno 19.03.2012 17:41:04 Re: iOs Slovenski paketi - iphone.jernej.org - Obrazložitev |
|
Sergei je napisal/a: | Zakaj zdej ne boš dobil 4s? |
Zato ker bi prodajalcu iphonov za zameno ponudil pakete, sedaj pa jih je dobil na repository-u od boska.
Pa men se negre za nobene avtorske pravice ampak za princip. Jaz to nebi naredil nobenemu.
Ne mislim več razpravljat o tem. Posodobitve in popravke naj vam zrihta Bosko, ki se niti pokazat ne upa več da bi dal svoje mnenje.
|
 |