Želela sem kupiti Iphone 4 od prijatelja, vendar ga je po nesreči posodobil na 5.0.1, kdaj bi bilo možno to odklenit? Ker nevem ali naj raje tega kupim ali od koga drugega, ki ni zaklenjen?
| iphone 4 težava zaklepa | |||
Želela sem kupiti Iphone 4 od prijatelja, vendar ga je po nesreči posodobil na 5.0.1, kdaj bi bilo možno to odklenit? Ker nevem ali naj raje tega kupim ali od koga drugega, ki ni zaklenjen?
|
|||
Kako zaklenjen ? ... Na Si.Mobil ? ... Ce ni na Si.Mobil zaklenjen, se ga izogibaj kolker se da,... Jst bi se na tvojem mestu celo preselil !!!!
|
|||
kupljen je v tujini
|
|||
Izogibaj se ga oz. ignoriraj njegovo ponudbo,... Tudi ce ti ga da za 200 eur, reci NE,...
P.S. Kolk ga pa sploh ceni ? ... |
|||
Ne kupuj, kupi odklenjenega.
|
|||
Ceni ga 250€, pa rekel mi je da bi naj bil odklep kmalu?
|
|||
Seveda da je trdil, da bo odklep kmali, samo da se ga cimprej resi,...
|
|||
poglej so ti fanje napisali kaj je rešitev.... priskrbi si tov. odklenjenega,reskiraj tistih 100€ več in neboš imela težav s posodabljanjem itd...
_________________ |
|||
Ne kupuj pod nobenim pogojem. Dobro, da si sla prej vsaj preverit njegove besede in nisi kar kupila, drugace bi imela sedaj doma ipod toucha/obtezilnik za papir.
Imo se da sedaj ze dobiti kaksnega 16Gb za 330-340€. |
|||
Hvala vsem za odgovore!
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |