Kako bi najenostavneje uvozil v iCal slovenske praznike?
| iCal in slovenski prazniki | |||||||
Kako bi najenostavneje uvozil v iCal slovenske praznike?
|
|||||||
double click
|
|||||||
Sej sem res mal butasto vprašal. Hotel sem zvedet, kje dobim file. Na googlu sem jih nekaj našel, a ne delajo več. |
|||||||
Vpišeš ročno tako kot sem jih sam ;d
|
|||||||
|
|||||||
hvala, deluje!!!
|
|||||||
thx
|
|||||||
Hmm, dneva žena pa ni notri (saj ne, da je samo slovenski praznik, ampak vseeno bi lahko bil)..
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||||
Od kdaj naprej je pa dan žena praznik? Če pa je potem pa tudi 40 mučenikov manjka Lp |
|||||||
Pravzaprav imaš prav, ni praznik. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||||
Fantje, možje itd, če pa svojim mamam, dekletom in ženam ne privoščite da imajo svoj praznik, ki je zgodovinska zadeva potem niste vredni da vas sploh pogledajo...LP
|
|||||||
Ne vem zate ampak jaz svoji ženi vsak dan pričaram praznik. Zato se mi za 8. marec ni treba potrebej truditi LP |
|||||||
No lepo lepo taki moramo biti, da nas bodo imele ženske rade..
|
|||||||
Jaz sem namesto rože prinesel domov krof
_________________ we are of borg |
|||||||
Nikakor ne morem uvozit v ical slovenskih praznikov iz predlaganega linka in sicer mi napiše tole
A calendar wasn’t found on webcal://www.jernejstrasner.com/slo_holidays.ics. Check the URL. Hvala in lep ozdrav |
|||||||
Koliko od vas bi radi slo praznike? Zdej ce res ni nobene alternative pol lohk jest nardim. Ce vas bo nekaj.
|
|||||||
|
|||||||
Tisti, ki ma slovenske praznike že v icalu jih lahko izvozi, potem pa pošlje po mailu, usb ključu. In jih lahko brez problema uvoziš ( ravnokar probal in zadeva deluje.) Tako da če kdo rabi naj mi pošlje ZS.
|
|||||||
Nobena od teh strani mi ne dela. Napiše napako (A calendar wasn’t found, Check the URL. ) |
|||||||
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |