Mac mini i5 Lion, XBMC film - šumenje v zvočnikih | |||||
Kako in kaj resetirati na default, da bo XBMC pri filmu predvajal zvok in ne šumenja. XBMC napiše "failed to initialize audio device" Glasba se preko XBMC na televizijo predvaja uredu. Pri filmu pa na televiziji šumi, če pa izberem v XBMC nastavitvah "Audio output = Analog" pa se na internem zvočniku sliši uredu. Na googlu sem zasledil, da 5.1 film zaejbe sistem, dočim stereo pa da deluje uredu. Povezava je HDMI. Restartal sem že parkrat. Nastavitve v XBMC, System preferences in Audio Midi sem že večkrat preklikal... Lep pozdrav, Peter |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Če ti nekaj ne deluje pri BMWju ni rešitev, da ga zamenjaš za Marcedesa ... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Upam samo, da ima XBMC-11-0-RC2 ta bug za mac minija odpravljen, da mi te vaje ne bo potrebno prevečkrat ponavljati (oziroma bom mogel ugotoviti kaj točno je tisto pri filmu kar mi sesuje zvok in poiskati drugo verzijo filma) Lp, Peter |
|||||
![]() |
|||||
vprašanje uporabnika1: "mene boli zob..." odgovori ostalih uporabnikov (ki mu želijo pomagat, ane) "mene nikoli ni bolel zob" "pa kaj pol če te boli zob2, "a te boli še kakšen drug zob" "mene boli koleno" "idiot uporabi google" "od mojga strica tete mačka, ki je ulovil miš...." it'd |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |