ultraslim bumperja pri nas verjetno ne boš dobil, ga bo treba naročit iz tujine.
| Kako zaščitite svoj iPhone 4/s | |||||
ultraslim bumperja pri nas verjetno ne boš dobil, ga bo treba naročit iz tujine.
|
|||||
To vem. Imas mogoce kaksen naslov internetni?
|
|||||
|
|||||
mal po ebay.de poglej recimo.
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Ker je tukaj na forumu ogromno tem in predlogov, ter je težko slediti novostim, me zanima, kateri "case" ali "bumper" res priporočate?
iPhone je bele barve, nočem da se zadnja stran iznakaže kot pri mnogih(všeč mi je ali da se vidi apple logo, ali pa da je res lepa zadnja stranica), rad bi da je občutek v roki dober in pa da ne stane ravno premoženje. Seveda pa je najpomembnejše, da dobro ZAŠČITI. Aja, pa ali obstaja kakšna dobra zaščitna folija za zaslon - nazadnje ko sem to kupoval jo je bilo skoraj nemogoče namestiti brez mehurčkov, občutek drsenja po zaslonu je bil katastrofa, vidljivost manjša... Hvala! |
|||||
_________________ |
|||||
Samo to zaščiti samo zadnjo stran, pa še to se mi zdi, da se tam praske najmanj poznajo?
|
|||||
čez zaslon pa folija… _________________ |
|||||
Priporočaš kakšno
|
|||||
sicer trenutno imam kar eno (ravno toliko da je) , ampak čakam na to…Od cellular line... pravijo da je super. prodajajo jo menda tudi v big bangu… _________________ |
|||||
Če smo že pri foliji.. Jaz sem pred par dnevi kupil eno pa jo skoraj ni možno namestiti brez mehurčkov
|
|||||
Ima kdo izkušnje s tem? http://www.spigen.com/cell-phone/apple-iphone/iphone-4s/sgp-iphone-4-4s-screen-protector-glas-t-premium-tempered-glass-series.html
Res ne maram občutka tiste plastike na zaslonu... |
|||||
Nič. Najlepši je brez vsega, pač bolj paziš nanj. Mi je že prakrat padel na tla - zaenkrat še cel
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |