Kaki strooooooj
| Kateri mobilnik? | |||||
Urejeno. Problem je bil v SIM kartici, kot sem predvideval..malo je bila zvita. Sedaj mam novo kartico in vse dela normalno.
Kaki strooooooj |
|||||
Ker vidim, da tako radi pomagate imam še eno vprašanje.. Prenesti moram tel. št. iz starejše sim kartice na novo micro sim. Na Simobilu mi je predlagala da uporabim nek PC Suite in preko itunesa prenesem iz stare kartice na iphone. Kak predlog? Ker imam okrog 400 kontaktov in ne bi rad vseh ročno vnašal..
|
|||||
Noben ni še imel takega problema?
|
|||||
kontakte syncaj z gmailom, pa bo svet lepši.
|
|||||
Pri simobilu ti lahko kopirajo kotakte iz stare sim na novo. Potem pa samo preneseš kontakte na iphone. Če imaš prejšni telefon, ki omogoča prenos kontaktov z telefona na računalnik ali gmail, ... lahko tako preneseš kontakte.
|
|||||
Mam Sony Ericsson P1i.. Piše da kontakt lahko pošljem preko SMS, Bluetooth, IR in ActiveSync. Ampak 400 naenkrat verjetno ni možno.. Preko bluetootha niti noče sem probal. Kako misliš preko gmaila? Naložim vse cifre na gmail in z gmaila na iphone? Na Simobilu lahko, ampak danes ni upala ker se ji je neki pokvarila tista napravica za prenos..
|
|||||
nastavi si gmail na tvojem iphonu, potem ga priklopi na itunes pojdi pod zavihek info in tam označi da ti shrani kontakte preko google contacts(oz.gmaila) _________________ |
|||||
Sem že nastavu.. Ampak kako bodo prišli kontakti z Sony Ericssona na gmail?
|
|||||
|
|||||
Mam 5 verzijo PC Suite pa ne najdem za prenos kontaktov, ali pač ne znam
|
|||||
http://www.askmefast.com/How_to_transfer_contacts_from_sony_ericsson_w995_to_iphone_4-qna363165.html http://cellphoneforums.net/sony-ericsson/t292252-sony-ericsson-iphone.html _________________ |
|||||
Bom probal zrihtat.. Hvala.
A za WI-FI moram kaj nastavitve zrihtat na začetku? Ker router mi zazna na mobiju, ko pa grem na net mi noče povezat gor. |
|||||
za wi-fi nimaš nekih nastavitev ko enkrat shraniš geslo si zapomne in vedno ko je na voljo se samodejno poveže … ti pa imaš verjetno probleme z nastavitvami routerja…?? si ga probal resetirati??
_________________ |
|||||
Kako geslo? A moram kake podatke prej vpisat? Ker nisem nč.. Routar pa sem probal tudi resetirat ja..
|
|||||
ja verjetno imaš kako geslo za povezat se na router ali ne?? _________________ |
|||||
Ne nimam. Niti mobi me ne vpraša po geslu in nič. Kaže pa da je povezano z routarjem..
|
|||||
https://discussions.apple.com/thread/3424621?start=0&tstart=0
probaj z reset all network settings v nastavitvah… resetom iphona… _________________ |
|||||
Zakaj to? Saj nisem nič rihtal nastavitev..tko kot so bile na začetku.. Mogoče moram vnesti še kakšne podatke od routerja ali pa so mogoče gor nepravilni?
|
|||||
probajs tem kar sem ti zgoraj napisal settings- general-čisto spodaj reset all network settings in probaj
_________________ |
|||||
Sem resetiral.. Isto je. Mogoče ma kej veze VPN pod nastavitve? Napiše mi, da se ne more povezat na server..
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |