Zanima me če ve mogoče kdo če ima ta laptop quad core procesor ali ne ? i5 procesor je sam nikjer ne najdem ali je dual ali quad... Mogoce kdo ki si ga lasti? Lp

| Hp 4530s | |||

Zanima me če ve mogoče kdo če ima ta laptop quad core procesor ali ne ? i5 procesor je sam nikjer ne najdem ali je dual ali quad... Mogoce kdo ki si ga lasti? Lp 

| 
	|||

poglej v task manger, mislm da bi mogl bit tm narisani 4 oknčki za procesorje, če je quad 

| 
	|||

Fora je v tem da sm comp ze ubistvu narocil ... Pride v pnedeljek   

Ubistvu mi je vseeno ali je dual ali quad ( dobil sem ga hudoo ugodno - novega) sam mi ne da miru in nonstop iscem po netu pa ne najdem  | 
	|||

Potem pa se pusti presenetit...  
			_________________ Apple is Life Style  | 
	|||

Najbolj prodajan je z i5-2410M to pa je duo procesor.

EDIT: Res je, celo edini i5, ki ga lahko dobis: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF25a/321957-321957-64295-3929941-3955552-5060880.html?dnr=1  | 
	|||

_________________ Apple is Life Style  | 
	|||

| 
	|||

Po tistem linku, ki si ga dal bi itak mogu bit turbo   

No sporočim, kaj bo v njem...  | 
	|||

Fantje ka pa to ko imam noter 4jedrnega ???   

Drugače pa comp deluje super sam da mu majko ***** tistemu ki si je spomnil dati vhod za slušalke na sprednji strani računalnika, da bolj debilno ne more zgledat ko priklopiš zvočnike na comp ![]()  | 
	|||

Taksna je plata kaj cs  

| 
	|||

Če nočeš uporablat sprednega izhoda si omisli tole: 

http://www.mimovrste.com/artikel/2340001818/q=Usb%20avdio/pretvornik-iz-usb-20-v-avdio-logilink-ua0053 Imam sam in dela odlično  | 
	|||

@ Japček: Ti dela Bluetooth? Sam imam namreč težave, ne glede na gonilnik, pa me zanima, če še kdo... 

| 
	|||

Tnx SmartBoy ! Mal sem si živce pomiril   

Prjatu mtj... Včeraj sem se do 3h zjutraj jeb*l z driverji in ja, sedaj deluje vse kot more. Vsaj v device managerju mi ne javlj nobene napake več.  | 
	|||

Jaz imam 4730s s procesorjem i5-2430M in ima 2 jedri, tako da močno dvomim, da ima tvoj 4. 

| 
	|||

Zazna mi 4 jedra, tako da očitno je ?   

| 
	|||

Pazi, če me spomin ne vara task manager (tisti grafi za procesor) kažejo vsako nit (thread) posebej, se pravi ti kaže za procesor z 2jedroma in 4threadi, 4 grafe. Najboljša možnost je, da greš na nadzorno ploščo, system, in prebereš kateri procesor imaš, greš na intelovo stran in preveriš. 

| 
	|||

Točno tako, kot je iApple rekel. Zazna ti 4 threade od vsega skupaj 2 jeder. 

| 
	|||

i5 je dvojedernik, v Winsih kaže treathe ker so pa "vsi" intelovi CPU-ji HT majo 2 threatha na 1 jedro torej pri dveh jedrih kaže 4 treahte pri 4 jederniku pa 8 treathov. men i7 kaže 12 threathov. 

| 
	|||

Potem bo že prav kot ste napisali ... Ah je pa 2jedrni. Je za zanimiva informacija s temi threadi   

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |