Iphone težava? | |||||
Imam pa eno težavo in bi vas rad povprašal o mnenjih in mogoče rešitvah? Imam Iphone 1.1.4 (4A102)16 GB in zadnje čase me installer opozarja,ko inštaliram nove app.da mi zmankuje prostora na disku in naj zbrišem slike ali video-e. Imam pa 12.2 GB avaliabile v Itunesu pa 12,17 GB ? Lepo bi vas prosil za kakšne nasvete. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
premaknu sm pa use z boss toolom tako fonte melodije kot aplikacije. |
|||||
![]() |
|||||
Ce si sledil navodilom (v Bosstoolu pise, da je treba pred premikanjem aplikacij najprej premakniti fonte in ringtone) ne bi smelo iti nic narobe... Jaz sem jih tako pripravil ze nekaj 10 iPhonov in se z nobenim nisem imel problemov... Softver, ki pa je znan po tem, da povzroca probleme pa je recimo Kate (bivsi Caterpillar), SMSD, PySL... in se kaksni, katerih se zdajle ne spomnim... |
|||||
![]() |
|||||
naredu sm soft reset in spet isto. zanima me če je še kera opcija pred restorom? drgač sm pa tut meu te kate pa smsd sam sm jih zbrisov nedavno. torej restore? |
|||||
![]() |
|||||
Tezko je reci na pamet... sploh ker imam take izkusnje, da ljudje ne povedo vsega ![]() ![]() ![]() Zato bo verjetno najbolje, da naredis restore in se enkrat od zacetka... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |