a ima mogoče še problem z Apple Wireless Keyboard ter Apple Magic Mouse, da zadeve neprestano zgubljajo povezavo z macom?  
Magic Trackpad mi deluje brez problema

| Connection lost - Apple Keyboard in Magic Mouse | |||||

a ima mogoče še problem z Apple Wireless Keyboard ter Apple Magic Mouse, da zadeve neprestano zgubljajo povezavo z macom?  

Magic Trackpad mi deluje brez problema  | 
	|||||

Delata obe zadevi brez problema. Samo pri preklopu bootcamp-a iz WIN na MAC traja nekaj časa, da mi zazna, ampak potem dela b.p.

EDIT: spremenil sem naslov teme, da je bolj jasno, o čem gre. _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

ne zastopim, kje to prestavim? 

| 
	|||||

Pri meni se tudi občasno dogaja da stvari izgubijo povezavo? Vendar zelo redko, recimo 1x na teden. 

| 
	|||||

Teba ni treba prav ničesar.   
			Ko preklopim iz WINsov v OS X (furam Bootcamp) traja nekaj časa, da spet najde povezavo iMac s tipkovnico in miško. _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

aha  

ma meni se to pojavi tudi parkrat na dan. zlo moteče  | 
	|||||

Tudi meni na vsake toliko časa. Recimo 1x na teden, vendar le za trenutek in potem spet dela kot mora. 

| 
	|||||

morda maš prazne baterije. 

| 
	|||||

| 
	|||||

Meni se to praktično nikoli ni zgodilo. Mogoče zaradi tega, ker imam minija na mizi cca pol metra oddaljenega od tipkovnice in trackpada... 

| 
	|||||

Tudi meni se včasih zgodi z magic mouse, vendar se takoj po dveh sekundah spet poveže nazaj. Baterije niso vzrok, ker mi je pri novih original in zdaj z novimi delalo enako...

Bolj me moti naslednja zadeva: iMaca ne ugašam, ampak ga dam v sleep mode. Pred tem ugasnem tudi miško in tipkovnico, ter ga z gumbom hiberniram. Za zbujanje samo prižgem miško in tipkovnico. Ko se prikaže login screen se miška takoj poveže, čakam pa keyboard... Kljub premikanju miške gre mac ponovno SAM v sleep! In takoj spet iz njega... To se pojavlja v 50% prižiganj. _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X  | 
	|||||

Saj ti ni treba ugašati miške in tipkovnice, kajti tudi ti dve "zaspita", ko je računalnik v sleep mode-u.  

| 
	|||||

Je tako, baterije pri miski in tipkovnici se ti ne kurijo takrat ko jih ne uporabljas, tako da si za imacovo spanje omisli lazjin nacin. 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |