Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a
|
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #141 Objavljeno 17.02.2012 10:04:58 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
Še dobro, da sem naročil XXL lonec kokic 
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #142 Objavljeno 17.02.2012 10:07:42 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
clip-box v3 je napisal/a: | jst tu ne vidim nekega problema, saj ste v veliki večini vsi apple uporabniki isti na tem področju... |
in seveda tvoja malenkost, ki je nekako padla v ta isti koš in kar noče in noče zlezt iz njega.. Očitno se ti dopade. No, lahko pa imaš pač malce "perverzna" nagnjenja po voajerstvu, samo da ti pač preprosto moraš še kaj napisat zraven.. Samo tolk, da vemo, da si.. Da vemo, da obstajaš.. Da te ne bi pozabili, mar ne.. Mah, nič bat, sej te je luštno prebrat, ko malce popametuješ v svoji smeri. Predvidevam, da si en tistih, ki svoj post še nekajkrat prebere za seboj potem, ko je že stisnil gumbek send in se zdi sam sebi neskončno duhovit in inteligenten.. Saj, verjetno si, je znano, da imajo tovrstni osebki precej razvit IQ, škoda je le, ker ga zabijaš tukaj z nami, Apple ovcami.. Očitno mora nekaj bit na tem, kar o "psihotikih" kažejo razne CSI nanizanke, hehe
Kinky all the way 
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #143 Objavljeno 17.02.2012 10:12:00 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
Jest je napisal/a: | Jaz nimam nobenega Pusherja... pa mi iMessage delje BP ... torej... Si pac kupil drugacen izdelek... tak, ki je prirejen za delovanje v tocno dolocenem omrezju... in v tem tocno dolocenem omrezju sem preprican, da iMessage deluje brez uproabe Pusherja ... Ampak to sem napisal ze xx-krat... samo ocitno noces razumeti, kaj pisem... |
Huh, potem si menda edini, ki za delovanje iMessage-a ne rabi pusherja.
Bi mi hotel enkrat ob priliki pokazat ta tvoj edinstveni telefon?
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #144 Objavljeno 17.02.2012 10:13:45 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
Love is in the air
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #145 Objavljeno 17.02.2012 10:21:17 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
Kaki pusher? Jaz tudi tega nimam... V nastavitvah vklopil imsg, v aplikaciji msg pa enostavno pisem sporocilo.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #146 Objavljeno 17.02.2012 10:22:35 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
haroker je napisal/a: | Kaki pusher? Jaz tudi tega nimam... V nastavitvah vklopil imsg, v aplikaciji msg pa enostavno pisem sporocilo. |
In jaz sem mislil, da se tukaj pogovarjam z ljudmi, ki vedo kaj imajo...
|
 |
Stevie Jobs
|
 |
|
Prispevek: #147 Objavljeno 17.02.2012 10:27:07 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
Glede na to da si ti tako pameten, prosim razlozi kaksen pusher imas ti... Sam se z tem nisem rabil ukvarjati.
Hvala.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #148 Objavljeno 17.02.2012 10:33:58 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
haroker je napisal/a: | Glede na to da si ti tako pameten, prosim razlozi kaksen pusher imas ti... Sam se z tem nisem rabil ukvarjati.
Hvala. |
Za nič pametnejšega se nimam od kogarkoli tukaj, zgolj odprtih oči hodim po svetu in iščem odgovore na vprašanja, ki nam jih politika vsakodnevno servira lepo zapakirane v celofan in okrancljane z zalimi pentljami.
Seveda, nisi se rabil ukvarjat, ker te ne zanima kako stvari delujejo, kot te tudi ne zanima kako so nastavljeni zakoni in podobna jajca, o katerih debatiram z vami že drugi dan.
Mene pa, nasprotno, vse to zanima in ne pustim se odpravit z 'Zato!', ko vprašam 'Zakaj?'.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #149 Objavljeno 17.02.2012 10:35:00 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
jebemti od tebe zvedet eno stvar je tko kot prcakvat zvestobo od kurbe...
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #150 Objavljeno 17.02.2012 10:36:57 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
Žal, hoteli ste to.
Pričakujete, da vam bom po vseh jajcih, ki ste jih zmetali vame, spisal tutoriale in vam z njimi prijazno postregel?
|
 |
Stevie Jobs
|
 |
|
Prispevek: #151 Objavljeno 17.02.2012 10:37:35 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
Kaj ima pri tvoji iNapravi politika zraven? Mislim da mas ti druge probleme kot pa iNapravo.
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #152 Objavljeno 17.02.2012 10:37:39 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
olly3GS je napisal/a: | Huh, potem si menda edini, ki za delovanje iMessage-a ne rabi pusherja.
Bi mi hotel enkrat ob priliki pokazat ta tvoj edinstveni telefon? |
Vsak nezaklenjen in nejailbreakan iPhone z namescenim iOS 5.x je tak... 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jobs
|
 |
|
Prispevek: #153 Objavljeno 17.02.2012 10:38:20 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
Ne le odgovori na vprasanje, ce ze tako pametujes... O kaksnem pusheru govoris?
|
 |
Stevie Jobs
|
 |
|
Prispevek: #154 Objavljeno 17.02.2012 10:39:34 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
@Jest mogoce ima BTO aparat 
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #155 Objavljeno 17.02.2012 10:41:49 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
Jest je napisal/a: | Vsak nezaklenjen in nejailbreakan iPhone z namescenim iOS 5.x je tak...  |
Oh, sožalje, dragi @Jest, toda dovoli, zapravil si veliko denarja za stvar, za katero ne razumeš kako deluje.
Seveda, saj to je prav, uporabnik itak nima kaj vtikat nosu tja, kamor ni treba. Glavno, da plača, odnese napravo in jo uporablja, za ostalo bo pa poskrbel Apple.
Upam, da zdaj začenjaš razumeti o čem jaz govorim že ves čas.
Pa ni to tebi, ali komurkoli tukaj v škodo, temveč v dobro.
Kakor sem že včeraj napisal - kupec bi moral biti kralj.
Pa ni.
To je to.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #156 Objavljeno 17.02.2012 10:44:02 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
haroker je napisal/a: | Kaj ima pri tvoji iNapravi politika zraven? Mislim da mas ti druge probleme kot pa iNapravo. |
Politika firme, politika državnega zbora, politika kongresa, politika kupleraja, lahko tudi tvoja domača, če hočeš, skratka, urejanje razmer vsakršne sorte v poljubno izbranem okolju, ki projicira svoje efekte na končnega uporabnika.
|
 |
Stevie Jobs
|
 |
|
Prispevek: #157 Objavljeno 17.02.2012 10:51:53 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
Saj pravim, ti imas drugje problem. V bistvu z celotnim svetom
Mislim da zeljenih sprememb ne bos dosegel na tem forumu, boljse bo izbrati parlament in potem dalje...
Se vedno pa ni nam jasno kaksen pusher imas ti na tvoji napravi, na moji je le pri mailih funkcija push in fetch. Kar pa z iMsg nima nic.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #158 Objavljeno 17.02.2012 10:53:14 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
verjetno misli push notifications al pa kej podobnega...
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #159 Objavljeno 17.02.2012 10:54:11 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
olly3GS je napisal/a: | Oh, sožalje, dragi @Jest, toda dovoli, zapravil si veliko denarja za stvar, za katero ne razumeš kako deluje.
Seveda, saj to je prav, uporabnik itak nima kaj vtikat nosu tja, kamor ni treba. Glavno, da plača, odnese napravo in jo uporablja, za ostalo bo pa poskrbel Apple.
Upam, da zdaj začenjaš razumeti o čem jaz govorim že ves čas.
Pa ni to tebi, ali komurkoli tukaj v škodo, temveč v dobro.
Kakor sem že včeraj napisal - kupec bi moral biti kralj.
Pa ni.
To je to. |
Dobro vem, kako deluje... in dobro vem, da ne rabim nobenega Pusherja nalagat preko Cydie, da bi mi delovali iMessages... tudi Cydie ne rabim... 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #160 Objavljeno 17.02.2012 10:55:32 Re: Nezadovoljni uporabnik zaklenjenega iPhone-a |
|
haroker je napisal/a: | Saj pravim, ti imas drugje problem. V bistvu z celotnim svetom
Mislim da zeljenih sprememb ne bos dosegel na tem forumu, boljse bo izbrati parlament in potem dalje...
Se vedno pa ni nam jasno kaksen pusher imas ti na tvoji napravi, na moji je le pri mailih funkcija push in fetch. Kar pa z iMsg nima nic. |
Nimam jaz nobenih problemov, sem jih rešil, ko sem uštimal pusherja
Sprememb itak ne bom naredil nobenih, to je jasno, ker sem premajhen, prenepomemben in preneviden, da bi lahko kaj naredil. Toda debatirati o tem z vami je vseeno bolje, kot da vse držim zase, a?
Glej, ni ti treba vedeti nič o pusherju, ker ti iMessage tako in tako dela.
Če ti pa nekoč, nekoč, v daljnji prihodnosti pusher začne nagajat, se mi pa oglasi in če bom dobre volje, ti bom morda celo kaj namignil v to smer.
Velja?
|
 |