Glede bleedinga bi lahko nesel ipada na servis npr. en mesec pred potekom garancije in bi tako dobil novega oz.refurbished ??? Ali v praksi nebi šlo ?
Dobiš refurbished. Garancija se ne podaljša za leto dni. Ali velja do konca enoletna garancija ali pa 90-dnevna garancija - kar je dlje. Če torej neseš 1 mesec pred koncem garancije, bi dobil 90 dni garancije od menjave. Menjajo pa brez problema. Ni nobene razlike, ali neseš prvi dan ali zadnji dan.
Zgleda da mi je crknil mikrofon na ipadu.
Probal sem skyp in facetime in ne dela.
Če pa priklopim slušalke pa dela normalno, tko da mislim da je problem v hw-ju.
Je že kdo uveljavil garancijo v big bangu ? Kako dolge ste čakali ?
In so ga vam popravili ali zamenjali za novega ?
Zgleda da mi je crknil mikrofon na ipadu.
Probal sem skyp in facetime in ne dela.
Če pa priklopim slušalke pa dela normalno, tko da mislim da je problem v hw-ju.
Je že kdo uveljavil garancijo v big bangu ? Kako dolge ste čakali ?
In so ga vam popravili ali zamenjali za novega ?
Kupil bom ipad verjetno 3.
Prosim, če mi odgovarjate, kot da si želim kupiti 2.
Ali je v redu za resnejše brskanje, branje člankov...(zvečer od osmih do polnoči). Vmes na HBO GO film. Ali pa film, naložen na iPada. To da ni flasha me niti ne moti saj sem večinoma na forumih ali pa berem članke...
Bo film na ipada šlo nalagat takole: s Format Factory združim film in podnapise ter pretvorim v pravilen format. Naložim v iTunes ter ipada sinhroniziram? TAKO PREPROSTO?
Je v redu kot igralna konzola?
Uporaba Facebooka s aplikacijo? Je aplikacija stabilna ali crap tako kot pri androidu?
btw. na androidu je vse tak CRAP! zdaj sem izbrisal aplikacijo iz androida in raje uporabljam touch.facebook.com
Nanj bi si naložil že napisane zapiske. Se da znjega učiti?
Kako pa je s pisanjem s prosto roko? Torej pisane črke?
Ali lahko nanj naložim ilegalno prenesene knjige?
Nadomestil bi moj prenosnik. (za photoshop ipd. imam stacionarnega).
Kako pa je s stranmi kot je recimo 24ur.com? Ko se na računalniku z miško postaviš na sličico zgoraj da ti pokaže naslov članka? Kako so to uredili pri applu?
Se da narediti da bi bilo več računov?
Torej... Že na smartfonih mi gre na jetra da mi mat bere in čekira ceu telefon dnevno... Izgovori da bo sestri napisala smsodgrem...cover in se prijavim jaz v svoj račun, brat v svojega, fotr v svojega... Kot na winsih ko prižgeš računalnik - izbiraš med uporabniki?
Kupil bom ipad verjetno 3.
Prosim, če mi odgovarjate, kot da si želim kupiti 2.
Ali je v redu za resnejše brskanje, branje člankov...(zvečer od osmih do polnoči). Vmes na HBO GO film. Ali pa film, naložen na iPada. To da ni flasha me niti ne moti saj sem večinoma na forumih ali pa berem članke...
Bo film na ipada šlo nalagat takole: s Format Factory združim film in podnapise ter pretvorim v pravilen format. Naložim v iTunes ter ipada sinhroniziram? TAKO PREPROSTO?
Je v redu kot igralna konzola?
Uporaba Facebooka s aplikacijo? Je aplikacija stabilna ali crap tako kot pri androidu?
btw. na androidu je vse tak CRAP! zdaj sem izbrisal aplikacijo iz androida in raje uporabljam touch.facebook.com
Nanj bi si naložil že napisane zapiske. Se da znjega učiti?
Kako pa je s pisanjem s prosto roko? Torej pisane črke?
Ali lahko nanj naložim ilegalno prenesene knjige?
Nadomestil bi moj prenosnik. (za photoshop ipd. imam stacionarnega).
Kako pa je s stranmi kot je recimo 24ur.com? Ko se na računalniku z miško postaviš na sličico zgoraj da ti pokaže naslov članka? Kako so to uredili pri applu?
Se da narediti da bi bilo več računov?
Torej... Že na smartfonih mi gre na jetra da mi mat bere in čekira ceu telefon dnevno... Izgovori da bo sestri napisala smsodgrem...cover in se prijavim jaz v svoj račun, brat v svojega, fotr v svojega... Kot na winsih ko prižgeš računalnik - izbiraš med uporabniki?
Bo iPad kul za moje potrebe?
Za ucenje je super edin problem je da mas skoz v roki net ipd, in pote, pristanes tako kot jaz zdaj na forumu namest da bi se ucil,
Knjige lahko nalozis, za resnejse branje tudi, sam berem tud po cel dan ko mam izpit in mi je prou fajn, fb in ostalo laufa super, filmi se predvajajo odlicno
Vec racunov? Mislim da ne, nism se kaj takega videl ne slisal
In tud pri meni je nadomestil prenosnika, za delat imam imac
Kaj je zate resnejse brskanje po splet? IPad je drugace idealen za splet. Razen flasha deluje vse... Kako hitro pa se da tipkati pa je odvisno od tebe in kako hitro se navadis.
Predlagam, da skocis do ene stacune z ipadi in ga preiskusis.
Nazadnje urejal/a haroker Pon 13. Feb 2012 11:40; skupaj popravljeno 1 krat
printaš lahko prek airprinta, prek wirelessa, pač rabiš printer, ki ima podporo za Airprint. Če misliš veliko pisat lahko priklopiš brezžično tipkovnico, gre pa tudi brez nje. Surfaš lahko koliko hočeš.
Več računov pa pozabi. Ni to računalnik.
Me boste lincali, ce recem, da sem len in se mi ne da pogledat nazaj po temi kateri je najboljsi predvajalnik za video in filme na ipadu, kjer lahko uporabis tudi podnapise in enostavno syncas prek itunes?
Predvaja tudi podnapise.
Preko wifi-ja: v programu greš pod wifi-transfers, potem pa na računalniku v brskalnik vpišeš: 192.168...... točen naslov ti napiše v programu in potem samo tam izbereš datoteko za prenos.
Se eno vprasanje: A mogoce kdo ve zakaj mi internet (predvsem youtube) dela zelo pocasi. Npr. pesem od Gotye - somebody i used to know mi na programu youtube loada celo vecnost. Imam pa doma dobro internetno povezavo 10M in nikjer se nic ne downloada oz. da bi kaj obremenjevalo linijo.
Uceraj sem ipada sparil z iphonom in uporabljal 3g in dejansko je delalo hitreje. Kaksne ideje kaj je narobe?