One customer less.
PS: Kar se pa pravopisa tiče, nekateri delajo še hujše napake!
| Prenos vsebine iz iNaprave v iTunes | |||
OK, potem ne bom kupoval glasbo na iTunes...
One customer less. PS: Kar se pa pravopisa tiče, nekateri delajo še hujše napake! |
|||
Pa sej ni tak big deal za pretvarjanje .. In ja, poceni je!
Mogoče samo probaj, tok da vidiš če je fuul zamudno, potem se pa odloči .. PS: misliš napaČe? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
če maš windows phone 7 njihov connector za mace deluje kot nekakšen pretvornik, ki ti mobitel (čeprav ni itelefon) sinhronizira z itunes-i. je pa res velik plus da se je sam microsoft odločil to nardit in da ni vsljeval še nekakšne porvšno narejene različice zuna za mace
|
|||
Dobro zdaj, kaj je lahko problem? Naprava ali format AAC?
Mogoče se nisem precizno izrazil: ali glasba kupjena v iTunes store se lahko predvaja na napravah, ki niso od proizvajalca Apple, če ta naprava lahko predvaja AAC format. Če je problem samo format AAC, potem nimam problemov, ker moj SE ELm predvaja AAC format Po vaših odgovorih je odgovor potrdilen. |
|||
oui
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
Odlično!
Potem bom kupil nekaj albumov, ker je ceneje kot bi kupoval CD-je! |
|||
Ampak bodi PREVIDEN! Lahko imajo DRM zaščito, ki jo moraš odstraniti - kako in kaj, v priloženem linku, ki sem ti ga dal nekaj postov više ..
Probaj NAJPREJ z enim komadom .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
Ali kdo pozna kaksen program s katerim bi lahko potegnil glasbo iz iphone 3gs na maca brez itunesa? Nujno rabim. Pa naj bo free. Hvala
Lp |
|||
|
|||
hm.. med temi rešitvami ali niso zastonj programi, ali pa ni možno z ios5...
|
|||
Iskanje: prenos glasbe
Rezultat: Prenos glasbe iz iNaprave v iTunes Teme združene! ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
Mene zanima kateri je tak dober program za kopiranje muzik iz Ipod, Iphona ... ?
hvala |
|||
za mac je men ušeč Senuti.
|
|||
nevem kam nej dam temo oz nima veze.. pac moj pc kjer ponavadi nalagam muziko ni v delujocem stanju.. in bi prek bratovega pcja nalozil novo muziko.. ampak nocem da mi muziko iz iphona pobrise in nalozi samo nov.. kako bi to naredu da dodam samo nove komade .. k ta itunes je tako neumno narejen da nemorem samo preprosto vrzt muzike notr v telefon
|
|||
Sicer pa ne bo šlo. Samo dodati nove komade iz popolnoma novega itunes-a? a-a
Najprej svojo obstoječo glasbo v ta novi itunes library dodat, potem pa use skupi sinhronizirat z iphone-om. PAZI TUDI na applikacije, da ti jih ne sname bratov itunes vse dol. Zato imaš v Itunes eno fajn opcijo, ki ti bo sama prenesla obstoječe APPse v ta novi itunes -->
Transfer purchases from ... _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
pfff pol pa sranje.. ker obstojece komade na tem pcju nimam.. iphone k ti se rit obrise pol pa komadov ne mores dodat..
je*em ti |
|||
Zadeva se da rešiti s programom "SharePod". Ko priklopiš iPhone gor je enako kot bi delal z USB diskom. Lahko po mili volji dodajaš in odstranjuješ glasbo in slike.
Poskusi, zgubit nimaš kaj. _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||
Kako prenesti mp3 datoteke z Iphona nazaj na PC v mp3 obliki brez JB?
hvala, lp matej |
|||
|
|||
|
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |