Men dela safari še vedno hitrej (na windowsih), firefox je grši, počasnejši, grši, če so že kej pametnga dodal so itak iz safarija skopiral, pa še grši je. NI ME PREPRIČAL, ostanem na safariju

| Firefox 3 | |||||

Men dela safari še vedno hitrej (na windowsih), firefox je grši, počasnejši, grši, če so že kej pametnga dodal so itak iz safarija skopiral, pa še grši je. NI ME PREPRIČAL, ostanem na safariju 

| 
	|||||

Pa itak pride 4.0... 

| 
	|||||

| 
	|||||

Piclens dela tudi na trojki  | 
	|||||

| 
	|||||

No, meni pa čžš-ji delajo iz prve. Ampak Safari ostaja. 

| 
	|||||

Super zadeva! Ko instaliras samo prepises staro verzijo in se noter avtomatsko pojavijo vsi bookmarki in nastavitve. Bomba!  Dela pa kr hitro.

Sicer pa sam se vedno najbolj uporabljam Opero lp  | 
	|||||

What he said. Na macu ostaja Safari, za win je pa že dolgo defacto FF.  | 
	|||||

Ne vem, do sedaj je bil moj primarni browser na winsih bolj opera kot firefox, vsaj od firefoxa 2 dalje. Trojka pa je zaenkrat celov Mac OS Safari  prehitela, predvsem zaradi enostavnega dela s certifikati, ki so ga na 10.5.3 v safariju se dodatno poostrili in mi spet noben certifikat ne dela (estudent, mobitelov monitor). Na firefoxu vse pici sto na uro. 

| 
	|||||

Nevem če je že kdo opazil, ampak FF 3 naredi strani rahlo "sprane" (blede barve slik). Po default ni vklopljen nek barvni profil v nastavitvah. Rešitev je tukaj: http://robgalbraith.com/bins/content_page.asp?cid=7-9311-9478

LP, Jan  | 
	|||||

jaz dobim bolj sprane če dam color.managment na true 

| 
	|||||

Bo. Meni je vpis pomagal. Ko primerjam rendering s Safarijem so barve enake, ko so bile pred tem za kak odtenek svetlejše pri FF3. Kako mašino pa imaš? Jaz imam MBP 2.2 GHz, deluje kot navedeno  | 
	|||||

MacPro 3.0 8-core

False  
True ![]()  | 
	|||||

Womb, napiši vrsto monitorja. Verjetno imaš dosti boljši panel od tistega, ki je v MBP.

Aja pa še to: ali imaš skalibriran monitor, ali pa ne?  | 
	|||||

http://www.mimovrste.com/artikel/2650035223/monitor-lcd-24-samsung-syncmaster-245b-mm

ni lih neka kvaliete a za Logic je izvrsten. ni kalibriran  | 
	|||||

Tako je pri meni: (v ozadju Safari za primerjavo, spredaj Firefox)

true
  false
Meni dela. Nevem, kje bi bila fora... Mogoče v grafični?  | 
	|||||

ja čist možn ka mam uno po defaultu noter 

| 
	|||||

Pri FF ne dela multitouch trackpad . 

| 
	|||||

Preberi si tole: http://www.macuser.com/tips/enable_threefinger_swiping_in.php Uporabiti boš moral program MultiClutch. LP, Jan  | 
	|||||

v zadnjih 3 dneh se mi je firefox 3 začel obnašat zelo čudno ?!

Včasih sploh nea prikazuje slik ali vsebina ter celi internetno starn popači. Na čase se zgodi da prikaže samo text dobenega backgrounda ali pa sploh nea odpre strani Firefox updatan na zadnjo verzijo, kaj bi lahko bil vzrok ??  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |