Uporabi libhide.
| Blokiranje številk | |||||
Uporabi libhide.
_________________ MacBook 13“ Unibody C2D 2GHz iPhone 4 32GB |
|||||
Ne. Mikrohard, ni jih težko prebrat, sploh, ker so samo trije, od teh en POZITIVEN, če nisi VSEGA prebral.. Zato pa sprašujem, če je sluuučajno kdo že probal.. Razen seveda, če si jih ti prebral xy, jaz pa sem našel samo tri |
|||||
Apple tega ne dopušča, zato tudi ne ta applikacija, ki je v App Store. Dopuščajo pa zato VSE možne applikacije iz Cydia-e, ki jih seveda ni potrdil Apple.
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
ZELO dobro se da tole zadevo zakamuflirat, kako pa bi dostopal do nje, če jo zbrišeš iz home screena? |
|||||
Načeloma se da te ikone iz Cydia-e narediti nevidne, dostopa pa se preko Settings (general app iPhone)
|||||
Ne razumem zakaj silijo s temi ikonami in enostavno ne dajo nastavitev v Settings
|
|||||
Preko Spotlighta? |
|||||
Ali obstaja kakšna aplikacija ki blokira neželene klice in smsje, ki si jih lahko kasneje ogledaš?
|
|||||
brez Jailbreaka ne bo šlo…
_________________ |
|||||
Kaj pa tole sem gledal iblacklist? Plačljiva samo ok - ne najdem kako deluje
|
|||||
ta aplikacija je točno to kar rabiš
|
|||||
A si jo lastis? Ker se je pojavilo ze par podobnih aplikacij in kar sem bral je bla nategancija na polni crti... Lp Primoz _________________ ![]() |
|||||
Torej take aplikacije v istoru ni?
|
|||||
ne, takšne aplikacije v App Storu ne boš našla, ker Apple ne dovoljuje tega.
|
|||||
seveda si jo lastim, sicer mam kupljeno iz cydie, vendar sem kakšen mesec nazaj opazil isto aplikacijo v US App storu nisem sicer gledal če je ista verzija in če deluje, sem pač mislil da je ista... Drugače pa ta iz cydie zagotovo deluje.... Imam kar nekaj številk vpisanih notri, predvsem od zavarovalnic ki ti predstavljajo ponudbo po telefonu... |
|||||
tale iz app stora definitivno ne deluje tako kot tista s cydie tako da… če tako nujno potrebuješ opravi JB…
_________________ |
|||||
Počakaj na iOS 6.0, kjer boš imel zavrnitev klica z SMSom ali funkcijo DO NOT DISTURB
|||||
jebeno
|
|||||
Na iOS 6 z DND klic v bistvu prekine. Ali iBlacklist naredi isto? |
|||||
Torej katera aplikacija pa deluje? Pa seveda govorim da mam JB telefon...
prek insstalusa mi ne najde fajla za iblacklist |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |