iz 5.5 sm na 8.8 trenutno
lol pustu sm tečt 50min video, ponesreči, in sm skor ostal brez baterije... (ker nimam power gumba == not cool)
| Dropbox...več kot 2GB prostora free | |||||
iz 5.5 sm na 8.8 trenutno
lol pustu sm tečt 50min video, ponesreči, in sm skor ostal brez baterije... (ker nimam power gumba == not cool) _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Dela... Jaz sem dobil 5GB ... Pač na ključek sem dal 5giga videjeu in kot je napisano sem dobil okno in sem dal samo start import in dropbox.. Čez ene 10 min sem celo mapo pobrisal in dobil 5GB...
|
|||||
jej 10.2gb
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Jaz sem dobil samo 2GB, tako da imam sedaj 4GB... vseeno, nekaj pa je
|
|||||
Tudi sam sem dobil "samo" 2GB ampak hej free space pride zmeraj prav
EDIT: za foro sem vajo ponovil še enkrat... in dobil sem dodatnih 3.5GB Nazadnje urejal/a slime Sre 08. Feb 2012 14:24; skupaj popravljeno 1 krat _________________ iPhone 12 PRO iWatch 2 iPad mini iPad 3g |
|||||
ah, jst mam 50GB na box.com
|
|||||
Frajer
|
|||||
Hm, lahko če kdo hoče še njemu prodam 50€ za 50GB do smrti!
P.S. bom dal v male oglase... |
|||||
bitcasa ma zastonj infinite storage trenutno...
mislim da mam ene par invajtov. ampak se mi ne dopade tok. box.com tut ne. dropbox zmaga _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Box.com lahko ima 1TB free, ampak dokler ne bodo imeli takšne integracije kot dropbox, se lahko obrišejo pod nosom...
_________________ MacBook 13“ Unibody C2D 2GHz iPhone 4 32GB |
|||||
Meni dropbox ni všeč, ker nikoli nisem imel dobrih izkušen s samodejnim usklajevanjem ,ko nekaj prekopiraš v mapo ...
P.S. Usakmu tist, kar mu je všeč ... (Še dobro da nismo vsi enaki ...) |
|||||
Kaj je šlo narobe pri sinhronizaciji map?
btw, za 50€ ponujaš 50GB na box.com, ki je itak free. Plus to, da je račun individual, kateri nima niti podpore za desktop... _________________ MacBook 13“ Unibody C2D 2GHz iPhone 4 32GB |
|||||
Mape nikoli niso bile usklajene, tako kot bi morale ... Za 50 € ponujam 50 GB, kar je 10x več, kot dobiš zastonj! |
|||||
Ne natepavaj. Dobilo se ga je zastonj in to ravno zato ker je poden od podna.
|
|||||
50Gb si lahko zrihta vsak sam... če ima kje kako Android napravo... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473912 Pa verjetno obstajajo tudi drugi načini. |
|||||
jaz sem prek iphone registriral (ravno zrad tega 50gb free placa) na box
pa ga sploh ne uporabljam kr je vse skupaj čudno |
|||||
si si registriral 10 računov ko je blo đabe a? scrm: tud js boxa sploh ne uporablam... še nek idiotski limit 100mb/file ma. dropbox zmaga... No, Bitcasa deluje podobno kot dropbox ampak niti približno tako dobro (offline dostopa do map ni ) je pa infinte storiđ, dela pa boljše kot box ker ma native OSX support in se da metat podobno kot v dropbox_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Jaz sem dobil isto 50GB ko sem kupil hp touchpada .. Ampak ne uporabljam nič..
Enkrat sem želel naložiti nek filmčk gor pa je napisalo da je prevelk fajl... Eh kaj če mi potem 50GB ... Bedarija.. |
|||||
No, še po nekaj poskusil sem prilezel na 7GB, sedaj pa več ne gre...
|
|||||
če prav zastopim morš potem ko daš import, počakat da se vse to uploada na strežnik?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |