Mrtev disk | |||||
PS: hitra anketica: MB je bil kupljen pri FMC. Kam se mi bolj splača nest na servis (itak je v garanciji, rad bi le, da mi čez dopoldan vržejo not nov disk, da potem vržem gor Leoparda + timemachine zalaufam za restore). FMC, EPL? |
|||||
![]() |
|||||
![]() Raje naredi nacrt za kaksen teden oz. dva... And no, im not joking ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Na MBPju so mi v dveh urah, je pa res, da ne v garancijiji (samo menjal sem za večji disk). Če ga bojo srali, bom pa na firmi skenslal vse nakupa macov pri njih in šel k FMC ... |
|||||
![]() |
|||||
- racunalnik sla zvocna -> 3 tedne za menjavo maticne - mis je cudno se majala -> 40 dni da so mi povedal da garancija ne velja za to ![]() - baterija serijska apaka -> 10 dni za test baterije in menjavo V vseh primerih sem napako ze sam zelo tocno navedel, tako da jim ni bilo potrebno ne vem kaj diagnosticirati. Sem pa imel sreco, da so bile to vse manjse napake in sem racunalnik vsakic lahko odnesel in v vecji meri uporabljal naprej. Tako da ti privoscim vso sreco, pripravi se pa na najhuje. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Imajo dosti drugih klientov, tak da verjemi, tudi za medijsko hišo/agencijo se jim po domače povedano j*be. Žal boš moral počakati. Če pa ti ni všeč, pa lahko greš k drugemu podjetju. Jaz sem za zamenjavo pomnilnika čakal 40 dni (ni bilo pri FMC, ampak pri eni internetni trgovini). A sem končno le dočakal. |
|||||
![]() |
|||||
Ampak ne glede na to: prišel zjutraj, ko so odprli, nič komplicirali, vzeli telefonsko, ob dveh sem dobil SMS da je disk zamnjan (pa še formatiran, čeprav sem jim rekel, da lahko tudi sam, če majo gužvo). Ob štirih je bil MB že doma, OS naložen, time macine backup restoran - kot da se ni nič zgodilo ... Usluga 1A. Bravo EPL!!! |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |