Only-text MMS | |||||
Če kakšna podobna tema že obstaja se opravičujem(nisem nič našel). Torej, pred kratkim sem šaltal na si.mobil, kjer mam opcijo 1001sms in 1001mms, zdej je pa fora da SMSi kr grejo in me zanima kako bi lahko pošiljou MMSe ampak da bi mel samo besedilo not(ker na biuši stari nokiji sm to lahko počeu-in še na milijon drugih aparatih je to mogoče). Torej se je že kdo, kdaj ubadal s temu in prišel do kakšnega pametnega zaključka? Če je, se priporočam!(: Aja pa še par podatkou; iPhone 4, iOS 5.0.1, JB Hvala in LP |
|||||
![]() |
|||||
ne posebaj 1000 sms in 1000 mms |
|||||
![]() |
|||||
Morda misliš na kašn drug paket, ampk ORTO U NULO sm pa 100% da maš, 1001SMS in 1001MMS (http://www.orto.si/ponudba/orto-paketi/orto-u-nulo/) Tko da se kr splača(če bi seveda nekk lahko jih pošiljou kot samo text) |
|||||
![]() |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
Svašta.. sem tud js mislu da se motiš da maš 1001 potem pa al je sms ali mms.. očitno ne... samo to opcijo na iphonu nevem če imaš da boš posebi lahko pošilju.. žal _________________ iPhone 5 16gb Sony vaio VPCF1 |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() Settings - Messages - Show subject field ON. Greš pod messages izbereš prejemnika in spodaj v subject napises nekaj recimo "test" in se sporočilo spremeni v MMS. Spodaj potem pišeš kar želiš... |
|||||
![]() |
|||||
Aaaaaaa!(: Sm to al kaj!(((: Zakoooon! Ma ti si za ožent!=D Hvala, bom stestirou.(: |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |